Don't try to change me

Jag är inte trött, men ska upp typ halv 9 imorgon. Känns inte så kul! Och så vet jag inte vad fan jag ska göra nu? Blööö....... Jaja ska vell hitta på något, typ ta livet av mig? soft. Ciao


Lista

1. Det första du tvättar i duschen? Kroppen
2. Gillar du kaffe? Nej tack
3. Hur mår du just Nu? Ganska bra
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Skulle ni gärna vilja veta va =)
5. Berätta om din senaste dröm. Minns tyvär inte den
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? Tror jag inte 
7. Vad vill du ha just nu? Choklad....
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Haha nä tror jag knappast
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Båda typ
10. Använder du smileys? Yes
11. Har du träffat någon kändis? Ja, men bara svenska kändisar haha :p
12. Gillar du keso? Nej
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? You and I - Medina
14. Vilka länder har du besökt? Danmark, finland, sverige, norge
15. Är dina föräldrar stränga? Haha nja
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Nej förfan
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? *kollar* .. nä
18. Brukar du hyra film? Ibland
19. Var kommer du vara på lördag? Får se
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej ?
22. Vad åt du till lunch? Tacos
23. Har du lockigt hår? Ja typ, mer vågigt
24. När grät du senast? Igår
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha ja....
26. Favoritårstid? Sommaren utan tvekan!
27. Vem höll du senast i handen? Vet inte riktigt
28. Sover du med TVn på? No kan inte sova om det är något ljud på
29. Tycker du att du är gammal? Inte direkt
30. Är du mörkrädd? ja :(
31. Gillar du ditt liv?
Nja
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Haha bada<3
33. Har du bra syn? Nä
34. Var är dina föräldrar just nu? I sitt rum I guess
35. Vad har du på dig just nu? Stor t-shirt och mjukisshorts
37. Hatar du mer än 3 personer? Nej
38. Använder du sushipinnar? Nej
40. Äger du ett vapen? Haha nej
41. Vad var det senaste du köpte? Solade
42. Gillar du ditt hår? Nej, ibland kanske
42. Gillar du dig själv? Ibland
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Mamma
44. Hur ofta använder du MSN? Hela dan varje dag

Never knew I needed

Ligger i sängen och kollar på "hip hip hora" men har tagit en paus och fixar lite ny musik =) Har iaf packat nästan allt nu, det är bara typ plattång, tandborste och så men det fixar jag ju imorgon! Jaja, imorgon så kommer jag inte blogga så mycket för vi ska åka tidigt imorgon, runt halv 10 och då kommer jag inte orka blogga och sen är vi framme i göteborg runt 12 tiden och jag tror inte vi åker direkt hem till f&f då! Så vi hörs helt enkelt när vi hörs! Men någongång imorgon blir det iaf! Ha det så bra till dess, pusspuss!

 Saknar falun...


One less lonely girl

Heey! Har badat nu och kollat på vampire diaries, damn vad bra det är!!! Längtar till torsdag haha.. Och btw längtar jag till söndag också för då börjar GG igen!! Hihi åh vad härligt =)!

Jaja håller på att göra nudlar nu, skriver sen.

I'm losing you

Tjaa! Sorry har inte pallat uppdatera, men nu så! Ligger i sängen hemma hos pappa och lyssnar på musik. Kom hit för en liten stund sen, men har packat nästan allt och så.

Iaf igår så mötte jag Miriam och aa tänker inte skriva vad vi gjorde igår haha man vet aldrig vem som läser. Men vi kom hem runt kvart över 12 och då så spelade vi harpan och lyssnade på spotify, hahah våran grej ;) askul. Sen pratade vi lite och så och somnade sen.

Idag då, vaknade typ runt 1 tiden och gick upp och klädde på mig och allt sånt sen åkte jag hem och tog en snabbdusch sen kom Hanna till mig och vi gick och solade, denajs. Är fett brun nu =)! Sen åkte hon hem för hon skulle till skåne =( hon är på väg dit nu.. buhu.... Men jaja, jag käkade tacosen som var kvar från igår och sen packade allt som skulle hit. Sen kom pappa och hämtade mig och nu är jag här! Ikväll ska jag bada, packa och lägga in massa ny musik i ipoden. Denajs, men först ska jag kolla på vampire diaries, missade ju det i torsdags och har glömt att kolla på det haha, så ska kolla på det nu ist ;) puss!


Stop

Hejsaaaan! Sitter och packar ihop mina saker lite... Ska ju sova hos Miriam inatt! Men hon är på bio just nu med Isabelle, så ska möta henne i centrum sen =) men jag vet inte när filmen slutar hehe...

Så vad har jag gjort idag egentligen? Badat, spelat sims, käkat tacos och kollat på "allt för min syster" med mami. Asmöjsigt, och aa nu håller jag ju på att packar, ska platta håret också innan jag går. Men filmen har inte ens slutat än så har inte bråttom =) Hihi aja ska fortsätta packa nu, slänger in en dagens! Kyssar


Lördag

Godmorgoooon. Vaknade självklart inte nu, utan för typ 2 timmar sen. Har ätit frukost och spelat sims haha. Denajs. Snart ska jag iaf hoppa i badet och sen se vad jag hittar på idag! Finns inte så mycket att göra när det är så jävla tråkigt väder ute menmen...

Jaja vi hörs sen, puss.


Yeah

Hej. Kom precis hem, drog hem till Starke och kollade på film med Erim, Lisa och ngn random. Var assoft, men sen pallade jag inte så drog hem igen. Nu ska jag kolla på New moon. Bättre uppdatering imorgon! Godnatt

Damp

Är på pisshumör, är så jävla sur på allt och alla. Ska bara vara hemma ikväll men jag vill gå ut och röka, någon som vill följa med!?!?!?!??!

The best day of my life

Tjatja! Sitter hemma hos Miriam nu och äter choklad, hon är inne och badar så då passar jag på att blogga =)! Det var ganska länge sen jag träffade Miriam ju så det var jättekul att träffa henne igen! Vi har iaf pratat, ätit och kollat bildet som vanligt. Jag ska hem om en stund och käka och duscha sen ska jag träffa Joanna! Får se vad vi hittar på.. Jaja ska kolla lite bloggar nu, puss!

 Älskar dig!

Sportlov!

NU HAR VI SPORTLOV!!

Haha kände att jag var tvungen att börja inlägget så. Iaf, jag sitter kvar i skolan duktig som jag är! Nejdå, men jag väntar på att jag ska gå och möta Miriam som slutar 20 i två! Så då passade jag på att sitta och jobba lite med tidningen.. Det går faktiskt riktigt bra! Känns jätteskönt, jag hade ju fett svårt att komma in i det i början men nu rullar det på ;)

Men ska fortsätta jobba nu, btw så fick jag godkännt på provet!!!! Fan vad bra jag är.. Haha jaja puss!


Skolaaaaaaaaaaaaan

Hej bloggeeen. Sitter i skolan nu och jobbar med min tidning! Går asbra. Imorse så var jag skitseg så gick upp 20 i åtta men hann i tid såklart ändå eftersom jag är bäst! ;) Hade matte imorse och sen lunch. Och nu har jag prov om 20 min! Kommer gå skitbra, för jag kan allt! =)

Men nu ska jag fortsätta jobba, hörs när jag är hemma. Puss!

Suck

Ahappp då skulle tydligen broshan ha tvn klockan 8!! Fucku. Får kolla på tv6play ist imorgon eller något... Jaja ska ut och röka med Joanna nu. Hejdå!

Dagens

Humör: ganska bra! 
Planer: kolla på vampire diaries, sen plugga
Roligaste: jadu...
Tråkigaste: skolan
Äckligaste: vettefan
Borde: plugga nununu
Längtan: sportlovet!
Beroende: vatten
Vill ha: liiiite mer pengar + värme tack!
Frisyr: utsläppt och plattat
Klädsel: leggins, linne + någon blus typ
Person: hanna
Låt: you're out of my life - darin


There's no longer you and I

Drog över till Joanna en stund, kollade tv och snackade as usaul. Nu är jag hemma igen och ska plugga lite till, kan allt utom hur en ångmaskin fungerar. Varför ska man kunna det!?!? Menmen det är ju inte så mycket jag behöver lära in och det får nog plats i min minimala hjärna. Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla, kolla på new moon med mamsen också! Hon ville se den och jag älskar den så why not? Btw gick förbi Sussie också och hämtade en hårinpackning och bokade tid. Ska klippa mig nästa fredag, men ska bara klippa topparna så. Aa.

Imorgon är det freeedag!! Wohoo! Fast har inga planer inför morgonkvällen. Men får se vad jag hittar på. På lördag ska jag sova hos Miriam iaf, vi ska typ på bio med Isabelle! Låter najs. Sen söndag går vell åt att sola, packa inför göteborg, sova, träffa kompisar och allt såntdär söndagsskit man brukar göra. Denajs!

Menmen nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film eller något! JAAA!!! Vet ni vad jag just kom på? Att det är Vampire Diaries ikväll! Fett bra!! Älskar det hehe. Jaja hörs later sötnosar!


Shopping!

Tja bloggen! Kom hem för en liten stund sen... Skolan gick bra, hade svenska och engelska kp! Resten av dagen chillade jag och på lunchen var jag och Hanna i lilje och käkade lite på donken och så köpte jag balsamspray och värmeskydd till håret.. Sen åkte vi tillbaka till skolan! Slutade iaf 2, sket i mitt ph(bra Ida!!) haha. Då drog jag och Hanna till lilje igen och då köpte jag en jättesöt väska! =) Visar bild lite längre ner...

Iaf, när vi var klara i lilje så åkte vi till hägersten och mötte Erim som fixade gash till mig och så chillade vi lite med han. Och nu kom jag precis hem, ska plugga lite och sen vettefan! Sova kanske ... Eller kolla film eller något, ska inte sola idag iaf! Har bränt mig i ansiktet och lite på bröstet så ska nog vänta till på söndag igen innan jag solar så det går bort helt hihi!
Menmen ska gå på toa nu sen plugga! Kyss


Everytime I close my eyes I see your face

Nu har jag precis fixat klart mig och ska snart börja klä på mig! Tuben går kvart över så behöver inte stressa... Vad står på schemat idag då? Svenska, engelska, plugga inför provet... Har mycket att göra idag!! Bläää... Pallante. Men måste göras.

Jaja slutar 3 då ska jag till lilje med Hanna och köpa lite (o)nödvändiga saker, hörs helt enkelt när jag kommer hem eller från skolan! Have a nice 1
 
Snygggggg


Dagens


Torsdag

Godmorgon! Somnade nångång runt halv 11 igår så jag är ganska pigg nu haha! ;) har iaf tagit en snabbdusch och precis klätt på mig och nu sitter jag och vaknar till av musik! Älskar det.
Jag tänkte ta värsta värsta frukosten för jag var så hungrig när jag vaknade men jag har jätteont i munnen från igår!! Så får vell gå och svälta tills det går över.. Suck.

Men nu ska jag kolla lite bloggar och facebook, kommer med dagens sen. Puss!

You're out of my life

Nu har jag:
Målat naglarna
Pluggat lite
Valt kläder till imorgon
Borstat tänderna

Och nu ska jag:
SOVA!

Och med det här säger jag alltså.. Godnatt! Hörs imorgon bitti! =)

Dam dam dam

Heeey! Wazzap. Kom precis hem från solariet, och gah nu märker jag verkligen skillnad! Är ganska brun nu och har fetaste randen bre =). Hihi iaf, jag pluggade lite förut sen käkade jag och så. Och nu har jag ju varit och solat och nu ska jag plugga lite till och sen blir det vell sova så jag pallar skola imorgon! Måste ha lite hjälp av våran lärare med skiten inför provet allso, fattar nästan allt då men det jag inte fattar haha.. Jaja!! Hur mår ni annars idag då? ;) (förväntar mig inget svar men alltid lika kul att fråga!!)

Hörs innan jag går to bed, puss!


Hemma!

Hemmaaa!! Haha fan det gick ganska fort asså, men jag va bara där inne ca 20 min! Fick inte ta bort den, men dom sa att det är på gång inom två månader!! Härligt..  Jaja sen var det bara att sätta sig på en fullsmockad tub och åka hem...

Och vad är planerna nu? Plugga.. Suck. Men vafan, prov om två dagar!!!!!!!! Måste börja plugga nununu.. Hörs.....

Manboy

Tog tag i mitt rum och städade hela skiten! Haha känns najs nu, fräsh och grejer you know... Ska snart börja rulla ner mot tuben... Ska åka hela vägen till östermalmstorg.. Suck! Det är långt :( men men har ju musik iaf, får klara mig på det. Hörs helt enkelt när jag kommer hem, kyss på rumpan!


Now look, who's all alone now?

Tjeeena! Nu har jag klätt på mig och sminkat mig. Sitter och fönar håret just nu, och det är snart torrt :C pappa ringde förut och sa att tuben funkar igen!! omg tänkte jag och kollade sl.se och det stämmer ju fifan!! Fan vad najs, då slipper jag gåå till skolan imorgon ! Hhii nu är jag glad igen! Så aa ska ta tuben om en timme och en kvart... Vad fan ska man göra till dess då? Öh... plugga lite kanske? Palla. HEhe får se vad jag hittar på, men slänger in en dagens iaf, och bloggar mer om en stund. Puss


I'm broken inside

Godmorgon sötisarrrr! Vaknade för ca en timme sen och har ätit frukost, duschat och precis klätt på mig. Denajs! Ska börja fixa mig lite smått och ringa pappsen. Ska vara hos tandläkaren klockan 4 så behöver inte stressa, men jag ska få skjuss till lilje eftersom tuben inte går och sen får jag ta tuben därifrån! Hoppas den inte är helt full så man får stå.. Hatar. Hehe, jaja nu ska jag välja ut lite kläder att sätta på mig, kyssar!

Until the day I die.

Hallooo! Ligger i sängen nu under täcket och försöker värma mig! Gah så sjukt kallt i våran lägenhet så jag håller på att frysa ihjäl nästan! Ganska irriterande... Iaf jag gav upp med svenskan efter en kvart haha, gick ner och köpte godis istället me broshan!! Gillart. Kom hem, spelade sims en stund och nu har jag precis borstat tänderna. Ska nog snart sova, är helt.fucking.död.

Iaf, imorgon så har vi vinteridrottsdag i skolan, jag valde typ promenad på djurgårn. Men 1. det går inte att komma dit och 2. vem fan vill gå promenad i kylan? inte jag iaf, så imorgon ska jag ligga hemma! Hihi, såå najs. Fast måste nog plugga lite också, dööh. Men men what to do. Ska till tandläkaren imorgon också, kanske får ta bort min tandställning! Herreguuud!!! Har fan haft den i ett och ett halft år snart, och nu äntligen ska jag få ta bort den liksom!! Gah vad livet är härligt ibland... hehehe hej jag är nörd.

Usch nä fifan nu ska jag kolla lite bloggar sen sooova. Godnatt <3


Meet me halfway

Skippade att plugga inför provet och tog tag i svenskan istället ;) håller ju på med en tidning där och jag har kommit på bästa ideerna! Fan vad jag känner mig grym ibland, okej ganska ofta men ändå haha. Men ja, ska skriva 3 insändare till sen ska jag chilla istället. Ville bara uppdatera lite mihihi. Hörs laterrrr.

 - Osminkad och snygg ;) hahaha


For some reason I can't explain

Sådär! Nu är jag hemma igen och sitter och äter piggelin. hihi me love! Solade 20 min och man ser faktiskt skillnad! Denajs.... Ska sola ikväll eller imorgon också! Nu jävlar hehe..

Nu hade jag iaf tänkt att sätta mig och plugga lite, har omprov på fredag och det måste jag ju bara klara! Ska kunna allt om ångmaskinen.. Suck! Det är sjukt tråkigt, men jag har sjukt mycket rester och jag har ju lagt upp en plan hur jag ska klara alla så måste ju följa den.. Jaja sätt igång och plugga nu Ida!! Pusss...

With every move I die

Helluuuu. Kom hem från skolan för ett tag sen, i skolan var det chill. Promenaden imorse var väldigt jobbig men jag klarade det grym som jag är! Hade ph efter skolan så slutade 3. Då var det bara att promenera hem igen, wihooo. Typ int. Men jag har iaf tagit en snabbdusch och ätit, tänkte gå och sola nu =) vem pallar vara spöke liksom höhö.... Så aa lite färg ska jag försöka få dom närmaste dagarna nu, låter awessoooomeee! Menmen nu ska jag vell tagga, vi hörs när jag kommer hem sen. Pusss. (slänger in en dagens också)


Tisdag

öööh.. Godmorgon!! Jag är skittrött men what to do. Har iaf duschat och klätt på mig halft. Sitter och käkar frukost och ska snart börja sminka mig. Om en halvtimme väntar en fin, otroligt jävla fucking kall vinterpromenad på 20 min på mig. Borde jag längta? Öööh... Nej. Jag längtar redan tills jag kommer till skolan.

Jaja vad händer idag annars då? Jag vill shoppa, käka donken och sola. Men jag får se hur det blir med det, ska iaf sola ikväll det är spikat. Men nu måste jag skynda lite har bara 25 min på mig, puss!

Så får det bli

Jag har världens jobbigaste dilemma. Ska jag kämpa och gå hela vägen till skolan imorgon eller ska jag stanna hemma i mina varma sköna säng? Ööhh... JAG KAN INTE VÄLJA! Jag vill träffa Hanna liksom, så jag får nog kämpa för hennes skull.. Jaja ska sova nu bloggar imorgon bitti helt enkelt. Puss!


Jag har tråkigt okej!!!

1. Vad heter du? - Ida
2. Vad kallas du? - Idolajnen typ haha
3. Vad vill du bli kallad? - Ingenting, bara Ida
4. Födelsedatum? - 2 juli
5. Stjärntecken? - Kräfta
6. Lunar? - HAHA?
7. Msn? - Hemliiiis
8. Helgon? - Öh?
9. Vart bor du? - Hägersten
10. Vad har du för mobil? - Just nu en gammal sonyericsson :(
11. Har du en egen dator? - Ja
12. Vem är din/dina bästisar? - Emelie och Joanna
13. Ett hårstrå? - Har jag väldigt många av
14. Vad ska du göra i sommar? - Turkiet mihhihi!
15. Favoritfärg? - Svart, vit&rosa
16. Turnummer? -Har inget......
17. Vad älskar du mest? - Mina närmsta och pengar
18. Intressen? - Chillnation, umgås med kompisar. typ 
19. Favoritband/artist? - har inget
20. Favoritlåt? - Det är nya hela tiden
21. Namnsdag? - 14 september
22. Vad skulle du vilja heta? - Ida
23. Vad heter du på din msn just nu? - Ida
24. Hur många online? - 36 st
25. Vem är din 15:onde online? - Fanny
26. Vem har du blockat? - Hemliiis
27. Hur många olika grupper har du? - 2, online&offline
28. Har du några olästa mejl på hotmail? - Aa
29. Har du några nya kommentarer på bdb? - Fuck bdb 
30. Isf hur många? - Men herregud
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - Min drömkille ser ut som Chad Michael Murray!!
32. Beskriv ditt hår? - Slitet, brunt, platt, borriiinnggg
33. Har du några piercingar/tatueringar? - Öronen bara heheh men blir mer efter sommaren =)
34. Vart skulle du bo om du fick välja? - USA
35. Bor du i lägenhet eller villa? - Mysig lägenhet
36. Vilken färg är snyggast på kläder? - Svart
37. Vad har du på dig? - Stor tröja, trosor och strumpor
38. Har du  något i håret just nu? - Ne
39. Vad har du gjort idag? - Massor
40. Vad ska du göra imorron? - Vet inte!!!! 
41. Hur mår du just nu? - Ganska bra
42. Hur brukar du annars må? - Bra typ
43. Är du sjuk? - Lite ont i halsen bara
44. Har du ont nånstans? - Sa precis det
45. Har du gått till tandläkaren detta året? - *tänker*... minns inte, men ska iaf dit på onsdag höhö
46. Vad heter din mamma? - Carina
47. Har du några syskon? - 1 bigbrother
48. Vilket är ditt favoritdjur? - Har inget sånt
49. Äter du ofta godis? - Typ
50. Vilket är ditt favoritgodis? - Allt som har med choklad att göra
51. Vad är det finaste som finns? - Vene
52. Vilken är din favoritdryck? - Colaaaa<3
53. Vilket är ditt favorit tv-program? - One tree hill! 
54. Vilken är din favoritveckodag? -Lördag
55. Vem är din förebild? - No one
56. Vad är bäst med dig? - Väänääää
57. Har du några komplex? - Ja
58. Hatar du någon just nu? - Ja!!!
59. Vem hatar du? - Hemlis på den!
60. Har du kysst en apa? - Såklart, vem har inte!?
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? - INGET!!!
62. Är du allergisk mot något? - Katter
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? - SUUUCK
64. Hur många bilder har du lagt ut? - suck.
65. Vad har du valt för bild här ovan? - suuck!?!?!
66. Vilket band är det sämsta som finns? - Vet inte
67. Är du kär? - Ja!
68. Isåfall i vem? - Skulle ni allt vilja veta va :)
69. Vad har du för färg på strumporna? - Vita
70. Är du cool? - Hell yeaaah
71. Är du homofob?  - det är?
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? - GÅOCHDÖ
73. Isåfall vilken/vilka? - .....
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? - Agata HAAHAH
75. Vilket är det fulaste killnamnet? - Vettefan, finns för många..!
76. Har du varit hos frisören det här året? - Nej
77. Använder du nagellack? - Mjaaao
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? - Gardiner&persienner
79. Har du eget rum? - Yeah
80. Har du en dubbelsäng? - Yup
81. Har du en egen platt tv? - nej men ska inskaffa till sommar :))))
82. När flyttade du senast? - Innan sommaren
83. Vilken stil har du? - My own
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? - Chad Michael Murray!
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? - Taylor Lautner bangar man icke på! 
86. Vill du bli känd? - Kanske kanske inte
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? - Nej tack
88. Har du hoppat studsmatta det här året? - Nope 
89. Vilken är den godaste frukten? - Äpple
90. Äter du grönsaker varje dag? - Nej haha
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? - Typ
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? - Hey fetmaa!!!
93. Hur lång är du? - 1.58
94. Är du nöjd med dig själv? - Nja
95. Vad är du bra på?
 - Jadu
96. Har du en egen hemsida? - Nej
97. Är du medlem på playahead? - Vet inte :O
99. Vad är klockan just nu? - 23:21
100. Är det jobbigt att svara på frågor? - Typ int
101. Hur ser din dataskärm ut? - Fattante
102. Har du städat idag? - Nej höhö
103. Har du varit ute idag? - Aaa lite. KALLT!!!!
104. Vem ringde du senast? - Pappa
105. Vad var du senast arg på? - SL! vad annars
106. Vad har du för status på msn just nu? - online
107. Är du ofta inne på msn? - Typ
108. Önskar du att du var tjockare? - Nej
109. Hur många hus har du bott i? - Hus eller lägenheter? öööh
110. Är du medlem på last.fm? -Och det är?
111. Lyssnar du på webradio? - ?
112. Bäddar du sängen? - När jag pallar
113. Har du lätt för att somna? - Beror på
114. Snarkar du? - Nej
115. Vad har du för startsida? - blogg.se
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? - Bärbar data
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? - Nej heh
118. Vad lyssnar du på just nu? - Manboy - Eric Saade
119. Vad har du för ögonfärg? - Blue
120. Vill du tatuera dig? - Jaa när jag blir äldre =)
121. Vad har du för visningsbild på msn? - *kollar* en bild på moi
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? - Bara bloggen och itunes och msn
123. Laddar du olagligt ner musik? - Typ
124. Har du en egen ipod? - Yeah
125. Är du fet? - Lite kanske heheh
126. Vad önskar du dig i julklapp? - Det är ju ett tag kvar men aa!
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? - Yes
129. Är du emo? - Nä
130. Vad stör du dig på? - Väldigt mycket, mest sl!
131. Vad är emo enligt dig? - Men.. PALLAaaa
132. Brukar du lyssna på hög musik? - Typ
133. Vad gör du om dagarna? - Sover
134. Tycker du om popcorn? - Gud ja
135. Vilken är din favoritläsk? - Cola
136. vad är din favoriträtt?
 - Donkeen hehe
137. Vad tycker du om raggare? - Nej tack
138. Vad tycker du om punkare? - blööö!
139. Har du skärt dig nån gång? - Nej?
140. Är du död? - Jaa... Skriver som ett spöke
141. Är du osynlig? - I mina drömmar är jag....
142. Filar du naglarna? - Nej
143. Har du fräknar? - Nä
144. Har du posters på dina väggar? - 3, en på robert patinson, en på erik från idol och en på alla i gg :)) hehe
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? - Och det är?
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? - Det är nog jag hehe
147. Vilket är ditt favoritämne? - Svenska
148. Vilket ämne hatar du? - Matte
149. Vilket ämne har du bäst betyg - Engelska
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? - No och so
151. Favoritstad? - Vet inte
152. Favorit loka? - Jordgubb
153. Cola eller cola light? - Cola i mitt<3
154. Älskar du din dator? - Hihi ja
155. Är din dator bög? - Ja lite
156. Vad är ditt favoritplagg? - Leggins och tunika
157. Vilka affärer handlar du oftast i? - H&M, cubus
158. Vart handlar du? - Mat eller? typ donken
159. Favorit tvserie? - one tree hill sa jag ju?
160. Tycker du Top Model är roligt? - Nej
161. Vilken är din favoritbok? - Twilight böckerna & syskonkärlek
162. Favoritfilm? - New moon just nu
163. Ser du stjärnan i det blå? - Hööö?
164. Bada eller sola? - Sola
165. Katt eller hund? - Inget
166. Åska eller sol? - Sol!?!?
167. Vinter eller sommar? - Sommar<3
168. Knarkar du? -No thanks
169. Snusar du? - Nej
170. Röker du? - Jag? nejdå
171. Äter du? - Hela dan varje dag
172. Snattar du? - Eh nej
173. Röker vattenpipa? - Nä, har testat typ
174. Är MER gott? - Nej fyfan
175. Tycker du om salt? - Ibland
176. Har du kysst din egna spegelbild? - Har vell alla?
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - Absolut nothing
178. Oskuld? - Nej
179. Har du runkat nångång? - Aaa dååå, ska dra en fet handtralla efter listan är klar!!!
180. Använder du för mycket hårspray? - Använder inte hårspray
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? - Ehh. inte ens i närheten
182. Favoritsäng? - Pappas
183. Har du en snopp? - En fet negerdaze har jag!!
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? - Nä
185. Vill du ha sex just nu? - Why not? 
186. Har du ljugit någon gång? - Japp
187. Favoritmeny på donken? - Mc nuggets hihih love
188. Donken eller burger king? - Donken!!
189. Svart eller vitt? - Svart
190. Rosa eller grönt? - Rosa
191. Död eller levande? - Levande?.. eller?.....
192. Rädda joppe? - död eller levande??
193. Tittar du på tv just nu? - Nej
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? - Nej tack
195. Favoritkaraktär i simpsons? - Homer om jag nu måste välja
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? - Eh nä
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? - Blä
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i din klass? - HAHA nej 
200. Städat eller stökigt? - Städat
201. Sover du ensam i din säng? - jaaa :(((
202. Favorithalstablett? - Strepsils, honung och citron
203. Är du ofta sjuk? - Nej :))
204. Gillar du anonyma bevakare på din blogg? - anonyma vadååå?
205. Vågar du rapa högt inför andra? - Haha ibland
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? - När det behövs
207. Vad är klockan nu då? - 23.33
208. Vad är det för datum? - 22 februari
209. Vad ska du göra sen? - Sova
210. Är du inne på msn nu? - Ja
211. Hur många har du blockat på din msn? - Orkar inte räkna
212. Är nallar söta? - Nej
213. Är kukar fina/äckliga? - Haha vilken jävla fråga
214. Vart handlar du helst mat? - Ica
215. Favoritglass? - B&J chocolate fudge brownie
216. Hemmakväll eller fest? - Beror på
217. Privat fest eller festa med folk på stan? - Hemmafest
218. Kort&tjock eller lång&smal? - Lång och smal
219. Älva eller vampyr? - Vampyr
220. Gud eller djävulen? - Gud
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? - Kunna trolla skulle va najs
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? - Du har redan frågat?
223. Favoritgrönsak? - Röd paprika
224. Har du anorexia? - Nej
225. Vem shoppar du helst med? - Emelie
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? - Eh nej?
227. Hur vill du dö? - Somna in
228. Har du åkt flygplan? - Yeah
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? - Aska
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? - Asså herregud!!!
231. Hur ofta sitter du vid datorn? - Ganska mycket
232. Har du klippt ditt eget hår? - Nej
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? - Haha nä
234. Favoritöl? - Hatar öl
235. Vitt eller rött vin? - Vitt
236. Öl eller vin? - Vin
237. Coca cola eller red bull? - Cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? Cola eller Fanta Exotic
239. Havet eller sjön? - Havet
240. Favoritö? - Vene
241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? - Mamma
242. Vad klarar du dig inte utan? - Pengar
243. Behöver du mer kärlek? - Jaaa 
244. Blir du full varje helg? - Nej
245. Är du natt eller dagmänniska? - Natt
246. Är du bra i sängen? - Fråga inte mig
247. Har du varit med i något rollspel? - Nä
248. Favorit "the sims"-spel? - The Sims 2 höhö
249. Festa eller festival? - Festa
250. Ska du på pride? - Nej
251. Vill du det då? - Nej
252. Är du transa? - Nej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - Hehe massor!!!!
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - Bakåt utan tvekan
255. Barn eller vuxen? - Barn
256. När ska du flytta hemifrån? - 18 och jag draaar!
257. Eller har du redan gjort det? - Neipa
258. Går du i kyrkan varje söndag? - Nej
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? - Haha say whaat
260. Har du piercat någon? - Nej
261. Är du laglig? - Typ?
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - Kanske
263. Värsta musikstilen? - Hårdrock
264. Resesätt du föredrar? - Flyga
265. Är Britney en bra mamma? - Fan ska jag veta?
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? - Jag vet inte?
267. Vilken skådespelare är hetast? - Chad Michael Murray...
268. Tvättbräda eller ölmage? - Tvättbrääädaaaa
269. Vill du ha barn någon gång? - Fan heller
270. Har du sjungit singstar nångång? - Haha aa
271. Vilken är din favorit då? - Favorit vadå?
272. Favorittparfym? - Chrisitna Augliera - Inspire
274. Är du beroende av nånting? - Pengar
275. Har du smycken på dej nu? - Näpp
276. Favoritradiokanal? - The Voice
277. Favoritbil? - Ingen typ
278. Vad är du dålig på? - Att hålla käften
279. Favoritförfattare? - Stephenie Meyer, Katarina Von Bredow
280. Vad vill du bli när du blir stor? - Inte en jävla aning
281. Spelar du spel? - Nej
282. Senaste biofilm du såg? - New Moon
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? - Ja fifan :D
284. Är du rik eller fattig? - Haha mittimellaaan?
285. Vad tycker du om Beckham familjen? - Vet inte, är inte så insatt
286. Favoritsport? - Har ingen
287. Silvertåget eller kustpilen? - ?
288. Hur många tomma pant flaskor finns i ditt rum? - Inga
289. Men pant burkar då? - Inga
290. Vilken historia är läskigast? - Ehh?
291. Har du långt hår? - Nja
292. Gillar du fotboll? - Nepp
293. Schlagernörd eller? - Nej?
294. Kungafamilj eller president? - President
295. Sämsta veckodagen? Måndag
296. Har du en dålig hårdag idag? - Nej typ inte
297. Tror du på ett liv efter döden? - Kanske
298. Är du politiskt intresserad? - Haha nej
299. Är du rädd för att dö? - Nä
300. Vad är klockan nu då? 23:43

Btw. Var det bara jag som la märke till att det inte fanns någon 273? Hm...

HATA SVERIGE JUST NU

Jag är typ frisk nu, awesooome! thihi. Imorse vaknade jag vid 12, gick upp och kollade på tv och käka frykost. Sen kom pappa hem och då packade jag mina saker, klädde på mig och sen skjussade han mig till mami. Soft. Packade upp allt och hoppade sen in i duschen, är en människa igen, woohooo. Jaja sen kom morsan hem med mat så käkade och sen kom Joanna förbi en stund och då kollade vi på ghost wisperer(stavning?). Älskar det asså hehe. Sen gick hon och då så... Vad fan gjorde jag då? ööhö... Kollade tv med morsan och nu har jag precis ätit. Gott!!!!!!!11

Haha sorry om jag är oseriös men jag är trött hhööö. och sur som faan på jävla äckel hor vädret! Fick veta att tuben inte går, så hur fan ska jag komma till skolan imorgon? Gå? Don't fucking think so. Det är ju typ -20 på morgonen och jag är redan sjuk, vill gärna bli helt frisk tack!!! Så aa, hur ska man göra imorgon då? Får vell tvinga pappa att skjussa mig eller något, annars skiter jag i skolan imorgon höhö. Jag vill åka och shoppa imorgon, men hur fan ska det gå till om det inte går några tunnelbanor? Bra jobbat sverige!! GAAAAAAAAAAAaahhhhhhhh jag får damp, vill komma bort härifrån typ.. nu!?
Ska fortsätta dampa lite nu hejs


Fuuuuuuuuucccccccccckkkkkkkkkkk

Hej. Ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska snart sova tror jag. Är fortfarande sjuk så det är därför jag inte har bloggat något, och fuck vad jag inte pallar mer!! Har börjat gråta jättemkt idag och varit superkänslig :(( vet inte varför asså... och sen att jag ska få min mens precis samtidigt som man är sjuk också, kan man ha mer tur?!!! nä tänkte vell det. Bläääääää på livet just nu. Hej

hhehehh

Sitter och kollar på bambi och väntar på min fucking soppa, ville bara säga det.. Och sen en till sak, jag hatarhatarhatar att vara sjuk!!!!

Love this!


Sjuk..

Just nu vill jag bara ta livet av mig, typ. Vaknade upp 9 tiden av att jag inte kunde andas, ööh wtf? tänkte jag och gick och tog nässpray. La mig i sängen igen och lyckades somna om efter en halvtimme. Vaknade igen vid 11 tiden av alarmet, och då kände jag att jag frös och skakade i hela kroppen så tog tempen och aa, feber har man tydligen också! Kuuuul. Eh nej. Hosta, feber, näsan rinner och ögonen är helt sprängda. Fyfan. Och jag som skulle till skäris idag med Emelie, men nää. Och så skulle jag ut ikväll också, men nää på det också! Fuuuck. Så vad ska jag göra hela dagen då? Kolla film, äta. Eller vänta, inget smakar ju när man äter!! Aaaahhhh, jag är så jävla hungrig men kan knappt svälja och så smakar det luft eller äckligt. Buhuuuu, tycker synd om mig själv. Jaja, ska gå och tjata på pappa att han ska göra soppa till mig. Hejdå

Listaaa

SENASTE:
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: Matilda
3. SMS: Hanna
4. Sång du lyssnade på: Manboy - Eric Saade
5. Gången du grät: några dagar sen

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: haha dejta?
7. Har någon varit otrogen mot dig: nä typ int
8. Varit kär: jag är det nu :D
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: haha ja?
11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha ja

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: yes
16. Fått ditt hjärta krossat: nja
17. Skrattat så att du har börjat gråta: ohja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: nä men förra året
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: typ
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: aa
21. Pussat någon: ja

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: typ hälften, eller mer
23. Hur många barn vill du ha: inga!
24. Har du några husdjur: nej
25. Vill du ändra ditt namn: nejdå, trivs ganska bra :))
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: HAHA..
27. Vilken tid vaknade du idag: halv 12
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: var med hanna, käka godis och kolla film
29. Är det någonting som har hänt de senaste veckorna som du skulle vilja ändra på: ehh aa!!
30. Senaste gången du träffade din pappa: några minuter sen
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: haha jadu..
32. Vad lyssnar du på just nu: dancing with tears in my eyes - ke$ha
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: tror inte det
34. Vad gör dig irriterad just nu: min hals :(((

OM DIG:
 37 Vad är ditt namn: Ida Dahlström
38. Stjärntecken: kräfta
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: ks i fruängen
41. Gymnasie: -
42. Högskola: -
43. Hårfärg: brownie
44. Långt eller kort: sådär
45. Längd: 158
46. Vad gillar du gällande dig själv: vet inte
47. Piercings: öronen bara
48. Tattoos: nej
49. Höger eller vänster: vänster


DIN FÖRSTA:
51. Operation: tror inte jag har gjort någon
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: har ingen haha
54. Bästa vän: emelie
55. Sporten du spelade: solflickorna
56. Husdjur: hamster
57. Vaccination du minns: grissprutan..
58. Konsert: markoolio
59. Förälskelse: andreas
60. Alkohol du drack: öl


JUST NU:
61. Äter du: nä men ska göra det snart typ
62. Dricker du: nä
63. Är du på väg att: göra klart listan, sen hämta ngt att äta
64. Lyssnar du på: break your heart - taio cruz
65. Väntar du på: att min hosta ska gå bort

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: fuck heller
67. Vill du gifta dig: om jag hittar den rätta
68. Karriär i åtanke: no idea


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögonen
70. Kramar eller pussar: både och
71. Kortare eller längre: längre..
72. Yngre eller äldre:  lika gammal eller äldre
73. Romantisk eller spontan: båda
74. Snygg mage eller snygga armar: båda förfan
75. Tatueringar eller piercingar: ögonbrynspiercing tack!
76. Känslig eller inte: inte för känslig iaf
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: jag faller för badboys..

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: hej elverket, hah
80. Gjort något sjukt spontant: vet inte vad spontant betyder, men har jag säkert
81. Tappat glasögon eller linser: ne
82. Haft sex på första dejten: haha
83. Krossat någons hjärta: har jag nog
84. Har någon krossat ditt hjärta: mmmm
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: om jag har
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): jag gillar boys

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: njae
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: jaa!
92. Himlen: kanske
93. Tomten: nej
94. Att kyssas på första dejten: why not
95. Änglar: nej

SVARA ÄRLIGT
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: nej faktiskt inte
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: pengar och mina närmsta
100. Att posta det här är din 100 sanning: yeah


You make me smile

Tjatjaaa. Sitter i sängen och chillar galet. Idag så var jag och Hanna i stan och jag köpte en jättefin tröja som ni kan få se sen =) sen åkte vi hem hit igen och nu drog hon för någon timme sen. Och aa jag har badat typ. Jag har sjukt ont i halsen, låter som en jag-vet-inte-vad så ikväll stannar jag hemma och knarkar hostmedicin! För imorgon skaskaskaaaa jag gå ut! Det var ett tag sen nu, men jag vill bli back on track liksom. Jaja, nu ska jag försöka äta, men ingenting smakar ju.. Buhuuu... Jaja hörs bitches!


:)

Mitt hjärta dunk dunk dunkar för dig!


Lista :D

KÄRLEK:

Är du kär just nu? -
Ja! :)
Har du någon kille just nu? - Nej
Har du dumpat någon? - Ja fifan
Har någon dumpat dej? - Ya
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Haha yeah
Vem kysste du senast? - Haha..
Vem kramade du senast? - Hanna typ
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - HAHA nej?

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -
Typ
Har du bra betyg? -
Har du fått göra om ett prov någongång? - Aa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Haha faktiskt
Sköter du dej i skolan? - Ne
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Aldrig! Never going to hapend!
Haft mobilen på lektionstid? - Haha ja?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Aa fast dom är skilda
Trivs hemma? - Njae
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Aa
Har skrikit och slagit din mamma? - Haha skrikit, aa. Men aldrig slå
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Typ int
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Haha ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Typ de

VÄNNER:

Du har vänner? -
Ja<3
Du brukar vara med? - Mina vänner?
Vem/vilka var du med sist? - Är med Hanna just nu =)
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Eh jaaa?
Är det okej att ha kill-kompisar? - Sen när blev det inte okej?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Om jag vill döda dom så är dom väl för fan inte mina kompisar? 
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Yeah
Du sminkar dej varje dag? - Nästan
Putar med läpparna på kort? - Kan hända
Tar kort på dina bröst? - Nej?
Använder foundation på läpparna? - Nej tack!
Super dej packad varje helg? - Nej
Du har kysst en tjej? - Japp
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrsyr? - Plattar håret endast
Ditt hår e knallblont? - Brownie yeahhh ;) 

KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? -
Smink, kläder, godis
Är det okej att vara kriminell? - Typ int
Vill du bli kriminell? - Ehh jaa? Vem vill inte!?
Varför gör du sånt här? - Vadddåååå
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Haha eh ja verkligen!!!!
har du suttit i fängelset? - JAaaa!!! igår faktist...
Vill du hamna i fängelset?- Ja kan va najs igen asså!!

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? -
Fuck heller! Jag är kär! :D
När grät du senast? -
Iförrgår, men det var happy tears :D
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Tyvärr asså
Du har slagit ner någon? -
Du har skadat någon med flit? - Yaya
Har du någon viljat döda någon? - Haha aa
Vem bråkade du senast med? - Joanna tror jag

Be my mirror, my sword

Sådär! Nu har jag precis fixat klart mig helt, och ska vell börja klä på mig ytterkläder och så snart... Men bussen går inte förrän 52 och det tar 1 min att gå till busshållplatsen så jag har lite tid över, yeey! Haha... Jaja, det blir lunch direkt när jag kommer till skolan sen chansar jag på att jag kommer sitta och spela uno hela eftermiddan hahaha.. Som vanligt. Wiiie, men fan jag är så jävla glad!!! Svävar typ när jag skriver, oooh hihih! Menmen nu ska jag kolla bloggar, kyss!
 Herregud, liten Ida 2008!

Happyface!

Godmorgon sötnosar! Jag valde att ta lite sovmorgon idag haha, för jag var trött som fan. Somnade ändå fett tidigt igår menmen, jag vaknade vid halv 9 idag och har duschat och klätt på mig och nu sitter jag och käkar frukost =)! Ska fixa mig och sådär sen ska jag dra till skolan, har svenska efter lunch och får fan inte missa det haha. Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag inte kunde skriva. Haha det är sant, men vet ni? Jag är fan kär! Första gången i mitt liv, herrregud vad det känns! Och haha nu sitter jag här och ler för mig själv, men vafan den här känslan är ju underbar!? Hihih...

Jaja vad mer händer idag då? Skola, öppet hus på kvällen.. Suck! Men sen ska Hanna sova hos mig, fett najs! =) och så är vi lediga imorgon, ännu mer najs!

Fan aa, men nu måste jag äta upp min frukost och sen börja fixa mig.. Dööh suck jag är trött som fan haha. Men vad gör man inte för betygen? BTW! Jag gjorde omprov igår på kursen, fick 16 av 18 rätt!! Haha fan vad grym jag är HAHAHAHA! Tror jag aldrig fått så  bra... Hahaha.

Haha men NU ska jag faktiskt gå... Pussss


Dagens

Dagens humör: Jag mår bra faktiskt!
Dagens frisyr: Utsläppt+plattat
Dagens lunch: Köttbullar och makaroner
Dagens vill ha: Pengar och värme tack!!
Dagens vill ta bort: Kylan!!!!!!!!!!!!
Dagens dryck: Oboy
Dagens klädval: Jeans, tjocktröja...
Dagens person: Tessan<3
Dagens höjdpunkt: Träningen typ haha!! 
Dagens låt
: Manboy<3<3<3
Dagens findout: Jag tror jag är kär på riktigt!
Dagens saknad: Pengar...
Dagens random: Öhhh... fan vet jag asså!


I dina drömmar...

Philip ville att jag skulle typ.. ööh... säga.. att... han är............ kunglig.... hahaha...........*skrattar*

<3


Orkar inte blogga, men ni får en vad jag har gjort idag-lista!


There's no halo around my head, no

Nu är jag hemma i värmen, tjohooo! Iaf, hos Joanna så pratade vi först om ... haha. Sen så tog vi mongobilder som ni tyvär inte får se hahah, cp varning på oss.. Sen gick vi till min mami och hämtade pengar och så gick vi och köpte choklad, sen gick vi till Joanna igen och käka choklad, popcorn(tjockisvarning) och så kollade vi på någon barnfilm. Haha me love! Och aa sen vandrade jag hem i min ensamhet, och nu ska jag gå och ta bort sminket, sen kolla bloggar och efter det... SOVA!! Fett trött, dödamig.
Menmen godnatt!
 Haha början av 2008.. Pinsamt!

You and I

Har ätit nu och ska över till soulmate precis, hörs när jag kommer hem!
 
Söt jag var i somras då haha


Måndag..

Tja. Ligger i sängen och chillar. Soft. Ööh aa somnade 4 igår och gick upp halv 8, kuul! Så var helt fucking död imorse, men jag kämpade och drog till skolan ändå. Spelade uno hela dagen, var aschill. Men trött som man är så blir det ju inte mycket plugg. Slutade 2, chillade kvar lite i skolan sen åkte jag hem till madre och käkade och kollade ghost wisper(stavning?). När det var slut drog jag min feta röv till liljeholmen och mötte pappa och vi köpte lite småskit och sen åkte vi hit. Nu har jag packat upp och lite så, ska käka snart sen ska jag över till Joanna och chilla. Gumman om du ser det här så måste vi såå prata om du vet vem! Men det behövde inte ni andra veta så därför jag gjorde sådär thihih. Jaja, nu ska jag lyssna på min älskling Eric och sen hjälpa dady med maten.. Haha sajk, men aa herrå

 

 Älskar den här!

Baby

Jag.är.trött.

Gaaah, fyfan jag är helt död och det känns som mina ögon ska sprängas av trötthet. Sitter iaf och lyssnar på Justin Bieber för att vakna till lite. L o v e him! Mitt tangntbord fuckar så hejdå

damp

Jag kan inte soooova, aaarhhhh får damp. Vet inte vad jag ska göra, har legat och kollat upp i taket i en timme nu utan resultat. KUUUUUL... har  damp så ska gå och skjuta mig nu hejdå

Hej.jag.är.kär.i.dig


Dumpad

Nu ska jag kolla på filmen "dumpad" och sen ska jag sova! skola imorgon ju.. Suck. Aja sovgott sötnosar!

Haha

FETT taggad på att blogga, men vad fan ska jag blogga om? öööhhh....

Yeah


I cant explain my feelings for u

Heeeeyyyy.. Var precis ute och mötte Joanna och fick tillbaka min gamla mobil, min som jag hade innan gick sönder idag! rip... Fast får se den kanske börjar funka igen, men skitsamma.. Det tar vi då! Jag kollade på projekt prinsessa förut på disney channel, haha den var typ.. Ööh helt ok. Och nu sitter jag och lägger in  låtar i mobilen och ska snart ta ngt att äta. Höörs<3

 Saknar sommaren..


Bästa låtarna just nu!

Eric Saade - Manboy
(finns inte på youtube men aa den är bäst ändå)

Justin Bieber - One Time


Justin Bieber - Favorite Girl (ignorera pratet i början)


Darin - Viva La Vida


Ke$ha - Dancing With Tears In My Eyes


Ke$ha - Take It Off


Taio Cruz - Break Your Heart


Claude Kelly - You And I


Alexandra Burke - Bad Boys


Justin Bieber - One Less Lonely Girl

Jag är kär i dig!


Break your heart

Nu har jag badat och precis smörjt in hela kroppen, så doftar gooottt som faaan! Härligt, och så är jag fräsh som satan now. Loveeeee. Lyssnar på manboy haha, kommer knarka den ett tag framöver nu, jag är käääär... Haha aa iaf, mamma håller på med maten nu så ska vell äta om 20 min eller så, denajs. Sen ska jag kolla på ngn film och bara ta det allmänt chill. Blir nog inte så mycket update nu på kvällen eftersom jag ska kolla film och så, men ngt  blir det nog.

Btw, jag har blivit lite gladare typ. Fast imorgon blir det vell depp igen haha.. Men jag ska försöka spela lite glad i bloggen iaf så det inte blir ngn emoblogg, för vem fan vill läsa en sån? nä precis, ingen vill. Haha jaja, nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor, byye bitches!
 Jag just nu - Haha tung tröja jag har visst ;)


Manboy manboy you can call me manboy

Tjooo. Sådär, nu är jag hemma igen. Sitter och lyssnar på min älskling Eric!! Haha fan vad jag älskar honom, jag är nog kär. Nu har jag precis hällt upp ett bad, så ska snart hoppa i och påbörja min tahandommigsjälvkväll. Softish. Jaja, vi hörs laterrrrr.
 <3

Favorite Girl

Morsniiiiiiiiiing, och glad alla hjärtans dag! :)) keffaste dagen på hela året om man är singel men whatevaaah.. Fick choklad av mami imorse så jag klagar icke! Hehe, aja jag har precis klätt på mig och lite så, ska över till pappa och hämta en sak och lämna lite kläder. Sen ska jag hit igen och ikväll ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll.. Love it! Så aa, vi hörs när jag är hemma igen. Ciao!

 Du är underbaaar! <3


I'm coming for u

Har kollat på vampire diaries. Faaaan vad bra det är! Love it, mitt nya älsklingsprogram<3 hihihi, aja vad mer har jag gjort? typ nada. Ska sova snart, men först en cigg! Godnatt :))

Viva la vida

Tjeeena, kom precis hem. Var ute och mötte Joanna på en cigg. Idag så följde jag ju med henne när hon klippte sig och så mötte vi Emelie och Agnes där också, väldigt trevligt!! Iaf, sen rullade jag hem där även mormor och morfar var, softish. När dom gick så gick jag och mamma och köpte pizzza, me gillar. Så de va gott, sen gick jag ut och mötte Erim och vi köpte cigg och snackade lite sen gick jag hem och badade. Haha gosh jag älskar verkligen att bada, när jag var klar iaf så satte jag på mig myskläder och käkade lite och kollade på melodifestivalen HAHAH, ne men kollade bara första låten. GAAAAH sååå snygg han är Eric Saade, asså jag tror jag är kär i han! Fan i helvete vad han är underbar haha. Och aa nu var jag precis ute och mötte Joanna och Lisa... Ska bara chilla nu, så jävla trött skulle kunna somna nu. Jaja hejdåååå

 Jag är kär i dig :))

Dancing with tears in my eyes

Godmorgooon. Har precis fixat klart mig och ska snart dra och möta Joanna och så ska vi åka till lilje för hon ska klippa sig. Morfar är här och ska fixa det sista på min garderob så den är klar när jag kommer hem sen, yeey! Fan mitt rum kommer bli så jävla snyggt asså ;) me like! Jaja, lägger upp dagens och sen ska jag fortsätta lyssna på alla mina nya bra låtar hehe.


One less lonely girl

Heeeeeeeeeeeeey. Vi har precis rökt och kollat på "Allt för min syster", damn vad bra den va! Fast sorglig som fan, satt och bölade i slutet hahah. Thats me you know, jaja vi ska typ sova snart mina ögon är väldigt trötta ahah. Jag är fett trött skriver typ i sömnen så vi hörs imorgon ist. Pusss godnatt


Baby girl, why don't you come back to me?

Tjaaa! Nu är jag på topphumör bara för jag är med soulmate, thihi hon får mig att må bra :)) iaf, Joanna kom hit runt halv 9 då chillade vi vid datan sen drog vi ut och chillade en timme eller så sen gick vi tillbaka och nu sitter vi vid varsin data och fixar ny musik! Fan vad najs... Och så äter vi chips och dricker cola, jag gillart! Men ska typ fortsätta hitta ny musik nu, love!


Älska älska älska <3


I'll be there for u

Tjo. Sitter och dricker cola och väntar på Joanna som ska slagga här ikväll, vi ska inte göra något speciellt typ kolla film och så.. Fett med chill, och ni som undrar nä jag mår inte bättre men det går vell över I guess. Jaja börjar typ få en emoblogg men det blir ändring på det snart.. typ. Ska platta håret nu iaf. hejs


..

Jag måste vara stark, jag kan klara det här om jag bara vill
Mitt hjärta blöder inombords när jag tänker på dig
Jag önskar bara allt var som förut..


fuck

Jag borde satt gränser, det vet jag så väl..


Drar till skolan nu

Har fått tag i Miriam så ska möta henne i centrum om 10 min, så borde vell börja gå mot tuben snart... Aja, vi hörs när jag kommer hem från skolan sen. Hejdå

Dagens



FUCCCCCCCCCCCK

Aha, vad fan ska jag göra då? Izabelle säger att Miriam är i skolan och har hemkunskap, antingen svarar hon inte för att man inte får ha mobilen på lektionen men det tror jag fan heller hon bryr sig om. Jag tänker fan heller gå till skolan förrän jag har fått mina nycklar och aaaahhhhhhhhhh får damp. Sämsta dagen typ. Fuck på allt just nu har fetdamp.

Får damp!

Försöker få tag i Miriam men hon ligger och sover och vägrar vakna även fast jag har ringt typ 100 gånger nu!! Hon har mina nycklar och om jag inte får dom så kommer jag inte in i mitt skåp och jag pallar fuck heller gå runt med min jacka hela dagen!! Aaarggghhh, Miriam VAKNA!

-

Om du bara visste hur mycket du påverkar mig
Om du bara visste hur dålig du kan få mig att känna
Om du bara visste hur bra du kan få mig att må
Om du bara visste hur mycket jag vill ha dig..


-

Damn I wish to have you back..


En gång i tiden var du min...

Hej. Är verkligen inte på humör, ska nog gå och lägga mig i sängen och stirra upp i taket och lyssna deppmode. Låter asnajs. Orkar inte tänka på något, orkar inte tänka med honom, orkar ingenting. Vill bara kunna vara och inte göra någonting. Asså förlåt, men jag mår verkligen inte bra just nu.


.........

Jag orkar inte mer, jag faller.
Tanken av att du inte vill ha mig trycker ner mig
Jag faller isär och jag vet att det aldrig kommer bli du och jag..


AAAAARGHHHHH

Heeey! Sitter hemma hos Miriam och hon är inne i badet just nu så jag passar på att slänga in ett inlägg.. Sorry att jag inte uppdaterade igår men jag orkade verkligen inte, mådde allmänt piss och mår inte direkt bra idag heller. Det finns nämligen en person som får mig att bli knäsvag, som får mitt hjärta att explodera och han ändå behandlar mig som luft och leker att jag inte exsisterar. Därför mår jag allmänt dåligt och är arg. Haha aa nu vet ni. Jag tror jag är kär men vafan, jag vet inte hur det känns men jag chansar på ngt i den här stilen. Eller så är jag bara kär i tanken.

Iaf. Idag valde jag att ta sovmorgon så jag kom till skolan efter bgs, asskönt. Chillnation på förmiddagen, satt och spelade uno och sen på eftermiddagen hade jag hemkunskap och vi skulle sluta två egentligen men vi slutade 10 över tre! Gissa om jag blev sur... Men kommer typ få mvg så jag klagar icke! :D jaja.. När jag hade slutat så rullade jag hem till Miriam och vi har ätit godis och snackat och aa. Typ de. Vet inte vad vi ska göra sen men jag ska nog rulla hemmåt snart och bada jag med. Är väldigt ofräsh just nu känner jag och det är ju inte najs.
Men nu ska jag kolla bloggar, puss!

Hinner inte blogga men här har ni dagens!


-

Jag blir skakig i hela kroppen
Jag känner mitt hjärta pumpa fortare och hårdare
Nervositeten stiger och stiger
Jag försöker kontrollera min andning..
Vad gör du med mig?


Vad fan gör du med mig?

Sitter här och lyssnar på gamla låtar och plattar håret. Gillart! Imorgon är det onsdag, skola som vanligt, ska plugga matte hela dagen typ. Sen på lunchen ska jag följa med Mimmi till lilje, hon skulle fixa ngn sak där. Sen slutar jag halv 2, då ska jag hem och chilla sen ska jag och papi åka och köpa lite tröjor till moi :)) denajs! Och på kvällen ska jag nog träffa Joanna och så. Blir supeeerrrrr.

Har ni också märkt att min blogg har blivit sjukt tråkig? Haha jag märker det iaf. Men fan vet jag, mitt liv känns ganska boring just nu, jag borde börja festa igen. Men det värsta är konsekvensera och dom pallar jag fan inte ta, för då blir det ingen prao och inget sommarjobb och då blir mitt liv tråkigare än vad det är nu.. Men jag får se fan helt enkelt.

Skolan går iaf sjukt bra just nu, ligger före i alla kärnämnen och kursen.. Eh aa den går vell sådär. Har ju fyra omprov nu som väntar, ett vecka 8, ett vecka 11 och dom andra två någongång efter. Men alla omprov ska jag klara! Så är det bara. Så ja, skolan går ffffett bra just nu!! :))))

Nu ska jag fortsätta platta håret och sen sussa. Trötter, så aa godnatt pusspuss


It's all because of you

Nu har jag precis duschat och även ätit! =) känner mig fräsh igen.. Så härligt! Nu hade jag tänkt att läsa lite bloggar och sen spela sims ett tag, haha ja jag är beroende!! Men det är faktiskt jävligt kul! så ja.. Vi hörs helt enkelt lateeer alligator.

 Kvällsoutfit, mysmys

Precis kommit hem..

Slänger in ett snabbt inlägg, ska käka vilken sekund som helst. Kom precis hem från träningen, var sketajobbigt så jag är helt död haha! Men ska iaf äta nu och sen hoppa in i duschen.. Uppdaterar mera om en stund..

Hungover

Helloooo. Kom hem för en liten stund sen och har hoppat i mysdressen och fixat lite käk. När vi kom tillbaka till skolan så gick Hanna på kursupptakt och jag satt med Mimmi och några och pluggade som fan. Har jobbat fett med bra idag! :)) jag kan vara bra när jag vill... Iaf, hade ph efter skolan och då skrev jag slutreflektionen för kudden jag gjorde uppe i falun, kanske borde ta hem den snart haha den ligger och ruttnar i mitt skåp right now. Menmen tar vell hem den till helgen eller något.. Slutade 3 och då åkte jag hem direkt. Idag klockan 6 så ska jag och Joanna träna, vi ska köra muskel idag. Så jävla soft. Men fram till dess så ska jag spela sims, så ciao!

 Tack för att du finns<3

Because you make me believe in myself

Tjoo bre. Är hemma hos mig med Hanna och äter havrebollar :)) yey!! Skolan gick bra imorse, redovisade steg 24 i engelska!! Fan vad grymt, jag menar jag ska inte ens börja på 25 förrän om 5 veckor!! Ouf jag är king! Iaf, sen åkte jag och Hanna hem till min papsi och hämtade lite saker och nu är vi hos min mamma och ska typ äta ngt. Sen tillbaka till skolan, bloggar mer later!

No matter what happens, I can't let u go

Hey! Har badat, pluggat, ätit, spelat sims och pratat med Emelie :)) asnajs!! Vi ska träffas imorgon på lunchen och catcha upp lite, finns en hel del att prata om ska jag säga er! haha. Nu är jag trött som satan, men vafan klockan är 9!? Hur kan man vara trött då.. Hmmhmm.. Ska iaf sätta mig och kolla på tv med broshan en stund sen sova, hörs imorgon babes!
 Pofffff

Hiss/Diss



* Äkta vänner! Tack till alla mina äkta vänner, jag älskar er i alla lägen <3
* Cubus - Haha jag har aldrig gillat cubus förut, har nog inte ens varit inne i en cubusbutik, men för några veckor sen så var jag där och hittade fan hur mycket fina kläder som helst! Love!
* Maria Nilas hårinpackning med färg i! Fan vad jag älskar den! Håret blir skitbra och så får man lite färg i på köpet, inte lika starkt som en toning men nära!




* Kylan! Vad fan?!
* SL... Suck, tunnelbanor är sena, bussar är sena.. Fuck sl.


You gotta a secret

Hey guys! Sorry för skitdålig uppdatering idag, men har inte suttit vid någon data förrän nu!! Iaf, skolan gick sådär, pluggade lite matte annars chillade jag bara as usual. Men vafan det är måndag, vem är inte seg efter helgen? Även fast jag satt hemma hela helgen haha.. Iaf, slutade 2 och då fick jag skjuss hem av Tessans pappa, thanks for that! :)) kom hem, packade alla saker och drog över till mamsen. Packade upp sen gick vi och handlade lite, och så när vi kom hem igen bakade jag havrebollar! Fan vad gött det är! Smakar som dom i fruängens videobutik hehe.. Och ja, alla vet hur mycket jag älskar dom!!

Haha jaja, när jag bakat klart så satte jag mig och pluggade och sen förhörde mamma mig, så nu kan jag nästan allt inför provet imorgon!! Ska plugga lite till ikväll bara så att det sitter.. Fan vad grym jag är hehe! Nu ska jag iaf äta snart sen tänkte jag spela sims ett tag, hihi me love<3
Vi hörs vell ikväll någongång! Kysssss
 Såhär söt är jag idag :)))

Måndag!

Godmorgon! Jag är på topphumör idag, och bra är vell det? Vet faktiskt inte varför, men haha jag bara är det I guess. Jaja, måndag idag, ny vecka och allt. Så vad händer i veckan?

Måndag - Skola, hem och plugga inför provet, flytta över till mamma
Tisdag - Skola, chilla med kompisar, träna
Onsdag - Skola, kanske shoppa med pappa?
Torsdag - Skola, träna
Fredag - Skola, inget planerat
Lördag - Inga planer
Söndag - Söndagsmys haha

Mja, så ser min vecka ut right now, har inte så mycket inplanerat, men det kommer vell mer I guess. Idag i skolan så ska vi åka skridskor, men lyckat. Jag har inte ens några hah. Och ingen jävel har storlek 36 heller!! Fuck. Så ja, får vell prata med Jonas. Annars skippar jag det, jag menar, inte mitt fel. Dom kan inte sätta in saker och förvänta sig att vi har det. Right!?

Men nu ska jag vell börja fixa mig alldeles strax, börjar ju 9 idag så har ganska mycket tid på mig, ska kolla bussen och så också. Hörs om en stund! Puss


Who will I be?

Nu har jag:

Målat tå- och fingernaglar
Fönat håret
Kollat på Camp Rock
Smörjat in kroppen(hehe igen)

Aa typ de, nu ska jag läsa på lite lite inför provet sen sleepa! Skola imorgon ju.. Jaja, puss! (skulle ju göra en hiss och diss lista, men jag orkar inte just nu så imorgon?)
 Jag och David bästis ! :))

Woooaaah

Faan vad bra jag är. Har pluggat som en idiot nu!! Kan nästan allt inför provet på tisdag, men måste ju kunna allt så imorgon blir det hårdplugg hela fucking dagen! Nu ska jag iaf måla naglarna och kolla på den här:
 Love<3

Såhär ser min kväll ut fram till halv 10! Bloggar mer då..


One time

Nu är jag mycket piggare och på lite bättre humör! Haha blir alltid på bättre humör när jag känner mig fresh, jaja har precis badat iaf, rakat benen, hårinpackning - yeah you name it! Och har såklart smörjat in kroppen med aa behöver jag ens säga? Hehe. Nu hade jag tänkt att läsa på lite inför kursen och sen slänga in en liten hiss och diss lista, sen blir det film! :)) Love<3

 Haha min och Emelies coola tatueringar från solnakorv ;) saknar dig hjärtat<3


En gång i tiden var du min

Heey. Har städat och varit hos mamma och chillat en stund. Nu sitter jag och väntar på maten och efter det blir det ett långt bad! Känner mig fffett ofresh right now men det blir ändring på det snart!! Skitdålig och tråkig uppdatering idag men jag är seg som inåthelvete och då blir det ju såhär liksom you know. Men vi hörs sen.


Städa...

Nu ska jag börja städa hela lägenheten! Gullig som jag är.. Nerå får ju cashicashi för det och det behöver jag som fan just nu så aa. Har ofc musik på högsta volym i öronen samtidigt!

 


Hejjaghartråkigt.com

KÄRLEK:

Är du kär just nu? -
Nej
Har du någon kille just nu? - Nesh
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Typ
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Yes
Vem kysste du senast? - Hemlis
Vem kramade du senast? - Pappa haha
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - HAHA dum eller?

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -
Typ
Har du bra betyg? - Nä, men det kommer bli bättre den här terminen :))
Har du fått göra om ett prov någongång? - Oja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Faktiskt
Sköter du dej i skolan? - När jag orkar
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Vem har inte..
Haft mobilen på lektionstid? - Ja?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Aa fast dom är skilda
Trivs hemma? - Jadå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Aa
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit - ja, slagit - på skoj
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Typ de
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Haha gud ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Typ de

VÄNNER:

Du har vänner? -
Världens bästa!
Du brukar vara med? - Haha mina vänner?
Vem/vilka var du med sist? - Joanna
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Eh ja?
Är det okej att ha kill-kompisar? - Sen när blev det inte okej?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Yeah
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Om jag vill döda dom så är dom väl för fan inte mina kompisar!? 
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Japp
Du sminkar dej varje dag? - Typ
Putar med läpparna på kort? - Haha händer vell
Tar kort på dina bröst? - Nä tack
Använder foundation på läpparna? - Usch nej!
Super dej packad varje helg? - Nej
Du har kysst en tjej? - Ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrsyr? - Plattar håret ja
Ditt hår e knallblont? - Nej brownie 

KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? -
Smink, kläder, godis
Är det okej att vara kriminell? - Typ int
Vill du bli kriminell? - Haha nej?
Varför gör du sånt här? - Vadå?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nää
har du suttit i fängelset? - Nej haha
Vill du hamna i fängelset?- Största drömmen!!

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? -
Nej typ inte :))
När grät du senast? - Igår
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Tyvär
Du har slagit ner någon? - Nej, bara på skoj :))
Du har skadat någon med flit? - Ja
Har du någon viljat döda någon? - Haha ja fan
Vem bråkade du senast med? - Joanna

Kiss N Tell

Tjaaa. Vaknade 10 i 11 av mig själv, öööh vad är det för fel på mig? Aja, gick upp och åt frulle och nu sitter jag i sängen och funtar på livet. Vad fan ska man göra idag då.. Städa plugga duscha, amen vad kul!! taggad. Nej fyfan skjut mig, jag är trött. Vill sova. Men inte fan går det att somna om nu. AaAAaaah hejdå

Jag älskar listor....

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Ida
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? Sådär 
Ringer du mycket? Nä
Vem ringde du senast? Miriam
Hur mycket pengar har du? Just nu? Typ 30 spänn hähä 
Antal timmar sömn inatt? Vet inte 12 kanske
Sover du ensam i natt? Mm
Vem sov du hos senast? Emelie
Vem sov hos dig senast? Joanna
Vem vet mest om dig? Emelie och Joanna
Vem vet du mest om? Samma där 
Vad ser du fram emot? Värme!!
Vad vill du just nu? Pengar!!!!
Vem hånar du? En speciell :))
Vem längtar du mest efter? Han den dära
Vem vill du helst slippa? Haha dig
Vem stör du dig på? En speciell
Vem vill du sova bredvid inatt? Han 
Vilken årstid är det nu? Vinter -.-
Anser du dig själv snygg? N-pp
Har du varit kär? Nej
Är du kär nu? Nej
Är du en bra partner? Fråga inte mig?..
Har någon varit otrogen mot dig? Nej inte vad jag vet
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Yes
Har du varit otrogen? Usch nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad såklart?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ibland
Vad åt du senast? Glass
Är du polare med grannarna? Bara Ida :))
Har du varit på ett party? Ja cool som jag är..
Var är dina syskon just nu? På sitt rum
Vilken tid gick du upp imorse? Minns inte
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar mobilen
Vad ska du göra efter det här? Öh.. sova kanske
Vilket är det pinsammaste band du lyssnat på? Jag vet inte?
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn? Haha, en hel jävla massa timmar..
Vad har du för färg på din cykel? Vit och röd, fast den är trasig
Blondin eller brunett? Brunett
Vilken färg har du på din msn text ? Rosa
Vilket stjärntecken är du? Kräfta
Har du diskmaskin? Hos pappa
Har du husdjur? Nej
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? Typ Idis hahahh
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? Absolut!!
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? Har jag säkert
Vad är du beroende av? Pengar och mina närmsta
Sover du med gosedjur? Nej
Vem var den senaste du fick sms av? Mirre
Vem var den senaste du fick mms av? Vettefan
Vem var den senaste som ringde dig? Bror
Är du förlovad? Nej
När duschade du senast? Några timmar sen
Vem tänker du på nu? Han :))

Lissstaaaaaaaaaaaahhhh

Vem?
Vem sov hos dig senast? - Joanna
Vem tror du tänker på dig just nu? -  Thihi
Vem skrev ditt 15:de inkomna sms? - Joanna
Vem var du hemma hos senast? - Joanna
Vem har du senast ringt? -  Miriam
Vem ringde dig senast? - Broshan
Vem kommer du aldrig att förlåta? - Jadu
Vem smsade du senast? - Mirre
Vem hatar du? - En speciell

Vad?
Vad har du på dig just nu? - Stor t-shirt och mjukisshorts
Vad tänker du på just nu? - Skulle ni allt gärna vilja veta va?
Vad för mobiltelefonsmärke har du? - Sony ericsson
Vad är det för färg på din vänsra strumpa ? - Vit
Vad gjorde du igår ? Chillade

Är?
Är det snyggt att vara smal? - Ja men inte aneroxiasmal
Är du snygg? - Nä
Är du blondin? - Brunett
Är du orolig för något just nu? - Mm
Är du lycklig? - Sådär
Är du hindu? - Vad är det? hah
Är du fattig? - Just nu ja :((
Är det snyggt med rosa strumpor? - Haha öh ?

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? - Yeah
Har du blivit sviken av en vän förut? - Mm
Har du plattat håret någongång? - "nööö"  
Har du något husdjur? - Nej
Har du gjort något du ångrat senare? - OM jag har..
Har du varit i Asien? - Nej
Har du kärleksproblem? - Ja
Har du dissat någon av samma kön? - Yes
Har du dissat någon av motsatt kön? - Haha ohja

Vill?
Vill du ha en hund? - Kanske, en liten chiaua(stavning?) isf :))
Vill du att det ska vara soligt nu? - JAAAAA tack
Vill du ha sex just nu? Hela dan varje dag
Vill du sova just nu? - Nä

Kan?
Kan du cykla fort? - Haha kan jag vell
Kan du sminka snyggt? - Typ
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? - In my ass
Kan du bita dig i tån? - Kan jag säkert
Kan du vara sparsam med pengar? - Eh... nä

Hur?
Hur vill du ha ditt rum? - Typ som nu, saknas bara en tv :))
Hur vill du bo? - En mysig lägenhet nära stan typ ;)
Hur är ditt drömjobb? - Vettefan
Hur mår du egentligen? - Sådär
Hur många solglasögon äger du? - Inga faktiskt haha, har slängt dom från somras 
Hur länge ska du vara vaken idag? - Fan vet jag

Ska?
Ska du sova snart? - Vet inte
Ska du utomlands inom ett år? - Inom ett halvår!
Ska du ha något svart på dig imorgon? - Kanske de
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? - Spelar inte ngn roll
Ska man va lång eller kort när man är kille? - Längre än mig iaf
Ska du duscha i morgon? - Ja
Ska du köpa något i veckan? - Typ


<3

Du och jag har alltid, kommer alltid finnas.


It's all about the climb

Hellu! Jag bloggade inget förut, men jag och pappa åkte iväg en snabbis till elgiganten för han skulle kolla på typ en vattenkokare eller ngt... Så snäll som jag är följde jag med =) jaja vi var borta en timme eller så, sen åkte vi hem och då gick jag och köpte kycklingsallad! Såå gott. Och sen kom Joanna hit och vi bråkade lite men sen löste det sig, jag är inte hel utan henne så jag skulle aldrig kunna släppa henne även hur mkt vi skulle bråkat. Love you snuttan<3

Ja och nu gick hon precis och jag ska hoppa ner i badet snart. Jag är inte på blogghumör alls idag så det är därför mina inlägg blir så tråkiga... Men aja, vi hörs nog mer imorgon eller kanske senare. Puss


Hannah Montana the movie

Godmorgon bloggen! Sitter i min säng nu och har precis fixat frulle som jag ska äta samtidigt som jag kollar på Hannah Montana the movie, yeaah. Hah, tung jag är. Idag händer vell inte så mycket, ska träffa Joanna en stund, annars bara chill. Jag är så jävla trött, har varit det hela veckan och man blir ju så jävla otaggad på allt när man är trött... Jobbigt. Menmen, om jag stannar hemma nu i helgen så blir det vell utgång nästa!

Nu ska jag iaf kolla på filmen och äta frulle, kyss!

Godnatt!


Fire burning

Så nu är den slut, haha. Garvade mig igenom hela filmen, men jag menar herrregud hon är ju inte lite skum? Hummm... Yaya, just nu sitter jag och lyssnar på värsta dunkdunk musik och funtar på vad fan jag ska göra nu? Har absolut inget att göra och jag är inte alls trött dum som jag är som sov förut istället för att sova när man ska sova.. Menmen vi får vell se, jag kanske kolla på ngn mer film, orkar inte blogga för tillfället så ciao! =)

Linas kvällsbok

Sitter just nu och kollar på Linas kvällsbok, haha den är så patetisk kul, eller ja hon är patetisk kul! Haha garvar typ.. all the time! Iaf pappa kom hem med glass till mig, naaw! Super gulligt av han tycker jag, love my dad :))
Jaja ska hämta mer glass nu sen kolla klart filmen, så bloggar när den är slut! Kyssssar


Back.. igen

Tjatja! Allt är bättre, inte för att det var sämst direkt förut men bara allmänt jobbigt! Tänker inte gå in på varför, men aa nu är jag tillbaka som vanligt. Ligger i sängen nybadad och insmörjd med min älsklings body lotion, thihi. Var i skolan idag, redovisade matten, grym jag är! Och igår redovisade jag svenskan, haha fan vad bra jag är! Sen var vi på donken på lunchen, haha tjockisar.. Iaf, slutade 1, stannade till 2 med David och Hanna sen åkte jag hem och sov till 6 tiden, då gick jag upp käkade nudlar och nu har jag som sagt precis badat. Ikväll ska jag bara chilla, är inte taggad för att gå ut eller någonting så det blir mycket update ikväll! Bra va!?

Hmm.. Ja vad mer ska jag skriva hehe? Har inte så mycket mer att berätta, men lägger in lite bilder från veckan och bloggar igen om en stund! Puss<3


ps1. Mirre ville att jag skulle skriva att hon är bäst, så aa Mirre är bäst! haha :))
ps2. lite komiskt att de tog mig ca en halvtimme att skriva det här inlägget haha..


Kefft

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag är bara så jävla trött på allting. Hatar äckliga falska rykten, och vem får stå för all skit? Jo jag. Fan vad jag hatar folk som sprider rykten, och det jag hatar mer är när man inte ens har chansen att berätta sanningen, folk bara tror på vad den andra har att säga. Fuck det säger jag bara. Kommer tillbaka när det har löst sig och ryktena bara slutar. Jag förstår inte ens varför man ska skapa rykten? Fan vad man inte har något liv, ärligt talat. Mår ni bra av att skapa rykten och förstöra andras liv? A jo jag märker det. Usch nej jag är så jävla lack på allt och alla just nu, vi hörs när vi hörs.

Nu taggar jag till skolan!


Dagens



Dagens humör:
Är på topp!
Dagens frisyr: Utsläppt+plattat
Dagens lunch: Har inte ätit lunch än
Dagens vill ha: Pengar och värme..
Dagens vill ta bort: Äckel kylan
Dagens dryck: Oboy<3
Dagens klädval: Se bilden ovanför hehe
Dagens person: Ingen än!
Dagens höjdpunkt: Att jag ska börja träna! 
Dagens låt
: Ingen än
Dagens findout: Vet inte
Dagens saknad: Värmen
Dagens random: Jag sitter och lyssnar på låtar jag lyssnade på i 3an =)


Godmorgon!

Titta vem som är uppe! Jag har varit vaken sen 20 minuter tillbaka men ändå, jag gick upp då av mig själv! Vilket betyder, inget alarm eller något. Haha, jag har nog fortfarande kick från igår... Jaja, det känns som om det är måndag idag men det är det ju inte så jag ska inte börja skriva att det är måndag idag fastän jag vill.. Men, det är skola idag, känns lite konstigt att komma tillbaka dit, har ju inite varit där på en vecka nu. Längtar men ändå inte. Ska iaf försöka redovisa steg 19 i sv.. Vad mer planer har jag för idag?

* Träna med Joanna!
* Plugga no ikv..
* Kvällspromenad as usual

Mja det är vell det + skolan som gäller idag! Och söta Mirre ska ju komma och hälsa på idag också, wiiie! Miss her. Jaja nu ska jag börja platta håret, puss!


I'm always a day too late

Nu har jag badat, tog ett bad istället för jag orkade inte duscha haha. Nu har jag precis smörjat in hela kroppen och ska snart gå och ta bort sminket och allt sånt där, sen ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på ngn film. Låter hur mysigt som helst i mina öron! Menmen, jag skriver nog inget mer idag, för jag har inte så mycket lust just nu. Så vi hörs imorgon sötnosar! Pussis<3

 Såhär söt kan jag vara ibland haha


It's all about the climb

Helloooo.

Gissa vad jag precis har gjort? Jo jag har gjort klart steg 19 i svenska!! Fyfaaan vad grym jag är idag!! Haha är det bara jag som får kickar när jag har gjort något bra? Man känner sig så jävla bra!! Och inte nog med det, jag och Joanna var ute på promenad förut idag också, så jag har fått min dagliga motion också idag, super!! Haha förlåt men jag har jävla kick nu alltså, känner mig bäst. Skönt är vell det. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, så bloggar mer snart!

 Typ såhär känner jag mig just nu HAHA!


Städat!

Tjo! Jag sket i liljeholmen för Joanna erbjöd sig att vi skulle åka dit imorgon ist, hellre det än inget right!? Så ja istället för liljeholmen så städade jag mitt rum, dammsög, dammade och moppade golvet! Hehe fett grym jag är, och det är inte allt, jag städade även båda badrummen så nu är dom skitfräsha! Pappa blev jätteglad hihi. Och nu håller han på med maten, ska hjälpa han lite och efter maten ska jag och Joanna gå på promenad! Man måste ju börja lite smått redan nu, och imorgon ska jag och Joanna gå på spinning! Jag måste ju få upp min kondition nu när jag slutar röka, och spinning är ju perfekt! Jaja, nu ska jag dricka upp mitt isvatten och sen gå och hjälpa dady! Btw, jag ska plugga lite ikväll också... Thihi idag är jag bäst fan! Goodbye

 


Daaaamp!

ÅÅåh jag får damp! Emelie kunde tydligen inte följa med nu och ingen annan jävel orkar vara gullig och följa med mig till liljeholmen som tar 10 min?!! Gaaah!! Och fan heller att jag tänker åka själv. Noway. Ska gå och hämta ett glas oboy bara för att. Hejdå

Baby don't worry, you are my only

Tessan kunde tydligen inte ses, men jag ringde precis Emelie och hon kunde följa med till lilje! Love her. <3
Hihi, aja jag ska ju bara köpa puder så det går ju fort, och ikväll ska jag städa mitt rum, eller okej dammsuga. Det är ganska rent faktiskt! =) tur det.. Sen tänkte jag faktiskt plugga lite kurs, jag har ju massa omprov som jag måste klara, så det kan ju vara bra att börja plugga till dom eller vad tycker ni?

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen klä på mig lite. Kyssar

Hej jag är kamerakåt idag haha



Söt man är idag då! Thihi


Älskar den här!


How can you walk away?

Hemma igen! Nu har jag fixat träningskort med mamsen! Gah vad skönt livet känns just nu, finally ska jag börja träna på riktigt! Måste bara be pappa om träningskläder hehe.. Men det kirrar jag lätt. Tessan är upptagen just nu, så jag sitter här och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka till lilje, mååste köpa nytt puder! Haha tredje dagen i rad jag är där, men det är ju nära så why not?
Cya l8ter :')

Dagens outfit + låt


Sweet dream or a beautiful nightmare

Tjobre.

Nu har jag fönat och plattat håret och sminkat mig, gah känns helt sjukt att gå med smink nu när jag inte använt något smink alls under hela förra veckan. Haha känner mig fan som en människa igen. Yaya, ringde mamma precis men hon var inte klar alls så jag får vell läsa bloggar som underhållning tills hon blir klar. Låter awesome.

Jag ska träffa Tessan efter jag har kirrat kortet med mami, så vi hörs helt enkelt när jag är hemma igen. Puss på rumpan.


<3



I've never felt nothing in the world like this before
Now I'm missing you and I'm wishing you would come back through my door
Why did you have to go
You could have let me know
So now I'm all alone

Girl you could have stayed but you wouldn't give me a chance
With you not around it's a little bit more than I can stand
And all my tears they
Keep runnin' down my face
Why did you turn away

So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me
But I know it's a lie what you keep inside
This is not how you want it to be

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

Been a long time since you called me
(How could you forget about me)
You gotta me feeling crazy
(crazy)
How can you walk away
(When)
Everything stays the same
I just can't do it baby

What will it take to make you come back
Girl I told you what it is and it just ain't like that
Why can't you look at me
You're still in love with me
Don't leave me crying

Baby why can't we just, just start over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance
I can love you right
But you're telling me it won't be enough

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me
But I know it's a lie
What you're keeping inside
That is not how you want it to be

Baby I will wait for you
Baby I will wait for you
If it's the last thing I do

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you
I'll be waiting...

Systrar i jeans - andra sommaren

Den filmen sitter jag och kollar på just nu! Gosh vad den är bra, och Leo är ju så snygg! Well, jag vaknade iaf inte nu, men gick upp lite senare än vad jag hade planerat, kvart över 11 för att vara exakt. Men hoppade in i duschen direkt och nu har jag precis ätit nudlar. Gott! Jag har iaf bestämt att skippa att åka till ks idag, har ingen lust längre, men snart ska jag ta och ringa my mum och så ska vi gå och fixa träningskort i västertorpshallen! =) äntligen ska jag börja träna!! Och sluta röka ska jag ju göra också, för nu har jag ju varit i falun. Och skolan går hur bra som helst just nu, vilket betyder att då når jag tre av mina nyårslöften!! Fan vad jag känner mig bra just nu thihi.

Aja, jag uppdaterar lite senare, för nu ska jag ringa mami! Puss

Lista, sen godnatt =)!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Emelie <3
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade bloggar
Det sista du sa högt: Jag vet
Det senaste någon sa till dig: Rolig du är
Vad har du druckit idag: Actimel, vatten oboy och mjölk
Vad var det senaste du åt: Thaimat
Vad var det senaste du köpte: Smink
Vad är det för färg på din ytterdörr: Blå 
Vad är det för väder hos dig nu: Fan vet jag
Godaste glassmaken: Ben&jerrys chocolate fudge brownie lala(stavning?)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Annars gå förbi en gång till
Sover du tungt: FFFett tungt
Drömmer du mardrömmar: Kan hända
Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb
Favoritklädsel: Leggings och tröja typ
Favoritlåt just nu: Whatcha Say
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg 
Vad gör dig glad just nu: Inget
Vad ska du göra härnäst: Stänga av datan och sova
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Trött  
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Trosor och stor tröja
Sommarplaner: Turkiet, Göteborg I guess
Hur många kuddar sover du med: 1 stor fet
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska:  Natt
Vad är viktigast för dig: Mina vänner
Är du kittlig: Haha aa
Snarkar du: Neipa
Stjärntecken: Kräfta
Äckligaste insekten: Geting typ
Längtar du mest efter just nu: Sommaren..


RSS 2.0