Nono

Nu är filmen slut! Haha den var självklart inte tre timmar lång men jag gjorde lite annat under filmen. Nu har jag valt kläder till imorgon och ska precis gå och borsta tänderna och så, sen blir det vell sova. Jag är sjukt trött och imorgon ska jag upp vid halv 10 och duscha och så, sen ska jag till ks och hälsa på alla! Har saknat dom very mutcho, okej Mimmi och Brandon bara då men ändå thihi.
Yaya, men vi hörs helt enkelt imorgon, sovgott!

 Tuff

Filmen är snart slut, tar bara en liten paus. bloggar när filmen är slut!

HAR DU ? ..
Folköl i kylen:
neipa
Något husdjur: neje
Någon favoriträtt: donken
Någon flick/pojkvän: näpp
Puder på dig: nej osminkad right now
Några framtidsplaner: typ
Någon sjukdom: hope not
Gymkort: nej men till sommaren har jag garrat
Några kärleksproblem: nja
En homosexuell kompis: nej
Duschat idag: japp
Någon kompis som snarkar: haha ja.. suck
Någon vän som spelar i ett band: yes I have =)
Några mvg:n: tyvärr, men snart blir det ändring på det!
Någon som förstår dig: ja<3
Tuff kompis som kan försvara dig: jag kan försvara mig själv tack!!
Något beroende: pengar
Fikat idag: nej
Nagellack: rosa
Någon vän som bor i ett annat land:

VEM ? ..
Avskyr du: no names
Hånar du: många
Delar du mest minnen med: emelie
Längtar du mest efter: brandon och mimmi!!
Stör du dig på: en speciell.
Gosar du med: i mina drömmar? han..
Lagar mat: mam, dad, jag
Diskar: diskmaskin?
Tror att den är någon: wannabes

VILKEN ? ..
Tidning läser du: frida typ
Buss åker du oftast: 147
Frisyr har du: utsläppt oftast
Dag fyller du år: 2 juli
Årstid föredrar du: sommar
Stad är du uppväxt i: stockholm

VAD ? ..
Gör du nu:
ser på harry potter, men tog en liten paus
Gör dig till en bra människa: jag står för vad jag tycker
Gör dig till en dålig människa: jag kommenterar allt och alla haha
Vill du arbeta med: ingen aning
Är roligast just nu: inget fan
Har du på dig nu: ser ni på bilden lite längre ner
Har du för smink idag: foundation och puder förut, men just nu nada
Äger du för skor: många
Har du för storlek i skor: 35/36
Läser du för bok: ingen just nu
Ska du göra nu: kolla klart filmen sen blogga! =)

Harry potter!

Nu ska jag gå och hämta lite oboy och sen se på den här!


Bad!

Sådär, nu ligger jag i sängen nybadad, insmörjd med min älsklings bodylotion och lyssnar på Chris Brown! Känner mig superfräsh och mina planer för kvällen är film, vet inte vilken än men får se snart =) menmen vi hörs efter filmen då! Pussis

 Kvällsoutfit =)

Lista

Första tanken..

Grönt: gräs
Sockervadd: socker
Ost: feta ost haha
USA: najs
Sex: underbart
Frukt: nyttigt
Alkohol: vodka
TV-shop: sämst haha
Pyssel: ?
Skräckfilm: hatar haha
Kusin: emma .. -.-
Skitfilm: beck filmerna
Humor: jag är humor
Paris Hilton: små tuttar
Dricka: cola
Jesus: finns inte
Doft: parfym
Julen: julklappar
Varmt: sol
Pizza: fett gott
Blod: spyr typ 
Begravning: inte kul
Gott: choklad
Bröllop: vitt
Kärlek: röd
Mardröm: läskigt 
Sommar: bästa som finns
Äckligt: småkryp
Djurpark: kolmorden
Härligt: sommar
Vinter: kallt och äckligt
Läskigt: mörker


Minnen.. <3


Shoppiiing!

Hello! Har precis kommit hem från liljeholmen där jag var med Emelie. Fick med mig lite smink, de najs! Iaf, Emelie kom till mig när jag satt och käka nudlar och vi chillade hos mig en stund, sen slängde jag i en tvättmaskin och så gick vi över till mamma så fick jag pengar, sen åkte vi tillbaka hit och hängde upp tvätten(okej, jag gjorde haha) och sen rullade vi mot lilje! Vi kollade lite, sen käkade vi en snabbis på donken. Thihi me love. När vi var klara så åkte hon hem till sig och jag hit och just nu väntar jag på maten. Pappas nya tjej håller på att göra thaimat till oss, scary. Jag har aldrig gillat det haha och man vill ju inte sitta där och hålla på att spy när man äter så jag vet inte riktigt vad jag ska göra haha. Jaja, nu ska jag kolla lite på fb och så, vi hörs senare!



1. Inköp
2. Dagens segoutfit haha

Såhär gör jag nudlar!


I hate myself for the way I feel about you everytime

Godmorgon bloggen! Nu är jag och Joanna vakna och Joanna ska snart börja rulla hemåt och jag ska göra lite nudlar. Iaf, igår kväll så kollade vi ju på one tree hill och gah jag har bara 1 avsnitt kvar nu!! Jag börjar typ gråta.. Jag lever ju för det! Menmen så fort jag har kirrat pengar ska jag köpa boxarna! Aja vi somnade vell runt 1 tiden och ja jag vaknade typ kvart i ett.

Idag då, Emelie ska komma hit och så ska vi byta lite kläder och så, sen blir det vell massa girlsnack som vanligt. Och ja vad mer då? Ska typ tvätta, har ju inga rena kläder knappt för jag använde allt i falun. Sen ikväll blir det bad och så, massa tjejsaker som vanligt.

Yaya, nu börjar magen kurra så köket nästa! Kyss
 Joanna sötis =)

Nu blir det...

 +

Kärlek <3


Saker du inte visste..



* Jag har aldrig varit kär
* Jag är beroende av one tree hill!
* Mina päron säger att jag är beroende av mina vänner
* Jag har solat solarium mer än 20 gånger i mitt liv
* Jag älskar att skriva, typ noveller och sånt
* Ingen av mina vänner vet exakt allt om mig
* Sommaren 09 förändrade hela mitt liv


Måste bara berätta en sak!

Jag verkligen älskar den här body lotion, den luktar hur gott som helst och är asbra! Man får sjukt len hud av den, så rekomenderar(stavning?) den hårt!

 
Bilden är tagen från google haha

Softish

Nu har vi badat och jag har precis målat naglarna och just nu sitter jag och snackar some serious talk med Mirjam, gosh länge sen man träffade den bruttan! Men hon kommer iaf till ks på tisdag, det blir najs! Jaja, när jag har pratat klart med henne ska iaf jag och Joanna se på one tree hill och käka nudlar och dricka oboy. Super. Vi hörs senare!


Några bilder från falun!


Back!

Tjena! Har inte bloggat sen igår på bussen men jag skyller faktiskt på att jag inte har mått bra! Både psykiskt och fysiskt, tänker inte gå in på varför men ja. Så resten av bussresan gick ut på att gråta, heh kul. Och det första jag gjorde när jag kom ut var att börja gråta, igen. Shit vad jag var en jävla crybaby igår haha. Aja, jag mötte upp Joanna när vi kom fram och vi åkte till mamma och shit vad jag hade saknat henne!! Hihi love u mami. Sen gick jag typ hem tror jag, haha jag tror jag åt och aa sen började jag gråta igen för en annan sak. Ibland är det bara skönt att få gråta av sig asså, lätta på hjärtat lite. Yaya kvällen gick vell ut på att deppa och kolla på oth, var ganska skönt. Och a juste var i fruängen också och träffade Miriam älskling! Fyfan vad jag har saknat dig, så ja det var hur jävla kul som helst!! Och aa sen somnade vid 12 hur jävla trött som helst.

Idag, så vaknade jag vid 12 och hoppade in i duschen direkt óch fixade mig och sådär, sen mötte jag Emelie vid tuben och så åkte vi till liljeholmen, fick med mig ett par leggins och en jättesöt tröja, kan visa bilder sen. När vi var klara så åkte vi hem till mig och badade och käkade nudlar, var superskönt. Sen åkte hon hem och då åkte jag till Miriam där även Izabelle men vi drog ut direkt och åkte till hägersten och mötte Sammy Albin, Starke och Joanna men sen gick jag och J hem till mig och nu sitter vi här och chillar, vi ska snart bada =) ja jag älskar att bada! Och aa sen ska hon slagga här, najs. Men vi hörs senare tycker jag, för nu börjar jag få ont i händerna. Ciao!


Båda från cubus.


På bussen!

Tjatja! Sitter på bussen påväg hem till stockholm nu, det finns internet och grejer på bussen, fan vad najs asso! :D aja, igår så packade vi på kvällen och jag chillade med Tessan hela kvällen, men sen vid typ 1 tiden så somnade jag. Och idag blev vi väckta vid sjutiden och då gick vi och åt frulle sen gick vi och städade och packade det sista och så gick vi och lämnade våra väskor i samlingssalen. Och sen hade vi bild, vi höll på med lera och gjorde människokroppar, haha det var ganska kul och aschill och trött som fan som jag var så var det bara soft att sitta där och leka med leran haha.. Yaya, klockan 11 så slutade vi då gick jag och Tessan och käkade lunch och sen tog vi våran ben och jerrys och gick upp och käkade den i ett tvrum, fan vad gott det var heheh. När den var slut så gick vi och hämtade väskorna och lämnade dom i bussen och nu sitter jag här med David, Emil, Emil, Lucas, Sebbe, Malcolm och Anton och chillar galet. Vi har det asnajs med massa godis och läsk och såklart datan! :D

Men nu ska jag vara social mot boysen, hörs när jag kommer hem med bilder! =) puss

Faluuun

Tjobre! Sitter i datasalen nu med Tessan och vi ska snart gå och käka middag. Idag hadfe vi slöjd hela dagen lång och jag gjorde en fett tung kudde! ;D lägger upp bilder typ ikväll om jag pallilallar. HAAH, sorry är dampish. Aja, ikväll ska vi bara chilla här för det ska bli storm. Läääskigt värre, haha. Men vi hörs vell ikväll tror jag :D puss

Live från falun

Tjena babes! Jag är på sååå mycket bättre humör nu, och just för detta tillfälle så sitter jag i datasalen i falun med Klara och Emil. Vi ska typ snart gå och köpa pommes på grillen lite längre ner, för det är gulashsoppa och vem fan vill äta det`?!?!? Hehe, aja uppdaterar så fort jag kan, pussis!

Fuck allt!

Dagen har gått åt på att packa, få utbrott ett x antal gånger, varit hos läkaren och fått medicin(har tydligen fått någon skit) KUL!!!!!! hatar livet, sen har jag badat två gånger. Är så jävla sur på allt och alla just nu, vill fan bara gå och dränka mig eller något, vill inte till falun imorgon, vill bara ligga hemma och gråta och tycka synd om mig själv. Kommer fan heller uppdatera någonting förrän min skitgrej är borta så hejdå jävla äckelblogg

Jag saknar dig!




Kom hem nu älskling! Jag saknar dig hur mycket som helst. Jag älskar dig Miriam!

Just walk away

Heeey! Sorry har inte uppdaterat, men har inte haft någon data! Iaf, dom senaste dagarna var chill. Och aa idag då, vaknade 10 och gick upp och fixade mig snabbt sen åkte jag och mamma till kungens kurva och kirrade lite saker inför falun, denajs. Sen åkte vi hem och då packade jag all min tvätt och vandrade över till pappa och tvättade. Var ju jätteroligt heheh, not. När jag var klar gick jag till mamma igen och badade, och ikväll har jag inte gjort något speciellt, bara chillat typ.

Och ja, imorgon ska jag fixa allt innan falun, sola, packa och träffa några! Gah vet inte hur jag ska hinna!! Jaja, får vell gå och lägga mig nu så kan jag komma upp vid 10, då hinner jag garrat. Frågan är ju bara hur man ska palla..

Höhö aja, just i denna sekund sitter jag och har ont i halsen och lyssnar på musik, ska snart bädda ner mig i sängen och kolla på film, men först en garre! Hörs imorgon. <3
 Love us.

Hos Emelie

Tjo sötnosarrrrrrr =) sitter hemma hos Emelie nu med Hanna och chillar. Mötte Emelie i centrum förut och så åkte vi hem till henne och kollade på disney channel haha. Men efter en stund så åkte vi till stuvsta och mötte Hanna och nu är vi här igen och ska precis ut och möta Rebecka!! Gosh vad jag saknar henne, vi var ju bästa kompisar förut! Aya, vi hörs vell senare I guess, byebye!
 Nämen titta jag hittade en jättefin bild på Emelie! Varför så söt?

Welcome to my life

Hejsannn. Just i denna sekund sitter jag i min säng med Hannibanni och vi ska snart rulla till bussen mot mami. Idag i skolan gick det hur bra som helst, okej då.. Efter skolan gick det hur bra som helst! Under skoldagen hade jag svenska och engelska, sen satt jag och Hanna och pratade med Jerry om steg 19 i svenska, fick skitmkt hjälp! så tackar haha. Men vi chillade väl mest idag men på pht så satt jag och skrev en notis, en insändare, förklaring av begrepp och en artikel! Fan vad jag är bra!! och så fick jag reda på att jag fick g på mitt pp!!!! Gaaah, det börjar verkligen gå bra för mig nu!! Soft.

Aja, slutade 3, då drog jag och Hanna hit och käkade galet, vi är hur jävla mätta som helst nu och aa nu ska vi till mamma och jag ska kolla på mitt golv, sen ska vi möta Emelie och sen ska jag sova där! Blir hur möjsigt som helst! Men bloggar mer hos Emelie sen, pussis!

 Sexilady man är just nu då


Orkar inte blogga så kör på en lista istället

10 favoriter:
Färg:
svart vit & rosa
Mat: donken
Band: vet inte? 
Film: new moon
Bok: alla twilight böcker
Sport: öh
Årstid: sommar!!
Veckodag: fredag & lördag
Glassmak: krossad choklad
Tid på dygnet: vet inte riktigt

9 för tillfället:
Humör: glad typ
Smak: oboy i munnen iaf haha
Kläder: t-shirt trosor och strumpor
Bakgrund: en på mig och emelie från i somras
Nagellack: svart
Tid: 21.20
Omgivning: typ städat, men inte damsugat hehe
Irritationsobjekt: att jag inte kan bestämma mig om jag är trött eller inte

8 första:
Bästavän:
emelie
Screen name: och det är?
Husdjur: en hamster typ haha
Piercing: öronen
Förälskelse: minns inte typ andreas haha 
Musik: fan vet jag?
Bil: har tyvär ingen bil än =)
Kyss: lian

7 senaste:
Cigarett
: igår!!!!!!!!!
Mat: pizza
Dryck: oboy
Biltur: söndags
Kyss: sammy
Spelad låt: blind - ke$ha
TV-program: minns inte

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: aaa
Blivit arresterad: nä
Badat naken: om jag har
Varit med på TV: ja =))
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:
Kläder:
typ utsvängda byxor och typ gröna eller bajsbrun färg på kläder?
Mat: sushi
Musik: hårdrock
Dryck: ren vodka
Personlighetsdrag: vad är det? heh

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
kollade på harry potter
Du kan höra just nu: musik
Du inte kan leva utan: vänner och pengar 
Du gör när du har tråkigt: typ.. kollar bloggar

3 personer:
Du kan berätta allt för:
emelie joanna miriam
Du tycker om: tsss
Du inte gillar: nämner inga namn

2 val:
Kaffe eller te:
usch
Vår eller höst: vår

1 önskan: typ vinna en mille på lotte skulle vell sitta fint ;)


Change me

Tjooo! Sitter hemma hos mig med Emelie just nu, vi har precis tagit massa asheta bilder som ni tyvärr inte får se! =) Imorse vaknade jag iaf vid 20 över 7, plattade håret sminkade mig och allt sånt där sen åkte jag till la school. Hade bgs, sen hade jag två föreläsningar i rad och efter det så redovisade jag steg 23 i engelska! =) Oh vad jag är kung, två veckor före och grejer, yeeeah! Sen på eftermiddagen chillade jag bara och slutade halv 2, då åkte jag och Mimmi till lilje och shoppade lite. Sen fikade vi och efter det åkte jag hem. Packade upp alla grejer och sen åkte jag till mamma och hämtade en sak och mötte Emelie. Och då åkte vi till pizzerian för där var min padre och bror så käkade jag med dom och Emelie kollade på =) HAHAHA. Nej men hon var inte hungrig för er som undrar. När vi var klara så gick vi hit igen och nu har vi dansat lite och tagit bilder heheh. Nu ska jag vara sociala, lägger upp bilder på det jag köpte först. Puss



BH&trosor - H&M
Schampoo och balsam till falun - H&M
Jeans - Gina


Och med detta säger jag G-natt

Minnen..


Harry P.

Tjolääähn ! Hahah driver, har precis kollat klart på harry potter. 3an blev det, haha tog 3 dagar att se klart den, bra Ida! Så I guess det blir fyran imorgon..

Iaf.. Jag tog ett bad förut ist och rakade benen och allt sånt där och har även målat naglarna. Blev svarta, känner mig som ett emo. Kul. Efter jag badat iaf så har jag fönat håret, valt kläder till imorgon och aa. kollat på hp.

Imorgon blir det skola, ska redovisa engelskan och prata med Jessica om mina rester. Har typ 5 omprov, bra jobbat!!! Nej fifan, men jag och Ullis-knullis(hahaha) la upp en plan på pht hur jag skulle göra och så. Så det funkarrrrrrr. Gud vad jag är oseriös, men jag är på bra humör som fan så aa. That's why. Nu ska jag iaf kolla lite bloggar sen sleepa. Goodnight. (min engelska äger)


Det gör ont nu, men det blir bättre..

Tjaa!

Vet ni? Jag har hållt mitt veckomål, både igår och idag har jag skött skolan! =) fett duktig jag är.. Yey. Iaf, jag och Klara åkte hem till mig en snabbis på lunchen och muppade oss, haha våran humor asså.. Sen åkte vi tbx och hade föreläsning, tråkigt men what to dooo.. Hade ph efter skolan, gjorde mina skisser inför falun och så gick det asbra på ph:t, fick fett med beröm! =) Kung jag är. Slutade iaf 3 och då åkte jag och Klara och Hanna till lilje och Klara köpte en present till sin brur och så käkade vi donken och sen åkte jag hem och nu ska jag precis hoppa in i duschen. Så vi höööörs!

 Saknar ..


Schooool

Tjatja! Just nu sitter jag i skolan med Klara och jobbar med engelska. Går skitbra! Skriver en intervju och jag är snart klar =)! Gud vad jag är bäääst. Iaf, imorse så kom jag upp ordenligt och kom i tid! Brabra. Men iaf jag och Klara ska starta en blogg tillsammans på lunchen har vi bestämt, men skriver vad den heter och så sen =) för nu ska jag fortsätta plugga, byebye! <3

Because you make me believe in myself

Hej.

Heheh sorry för ingen update idag men jag har varit bizzy!(haha stavning?) men aa upptagen iaf. Jag och Hanna drog till liljeholmen med David och chillade en stund där sen åkte vi hem till mig och sov typ. Eller aa dom gjorde, jag rensade mitt rum. Dom ska börja med nya golvet imorgon!! Fett najs. Och a så packade jag och sen gick David hem och jag och Hanna tog bussen till pappa och lämnade alla mina saker och sen åkte vi till liljeholmen igen och jag köpte ett par leggins och hittade även lite kläder jag ska köpa på onsdag för då får jag mina pengar =)! När vi var klara där drog vi hem till mig igen och käkade pannkakor, me like. Och för ca en halvtimme sen gick hon och då hoppade jag in i duschen och nu har jag precis klätt på mig och allt. ska kolla på hp nu sen sleepa. Kyss!


Who's all alone now?

Nu taggar jag =)


Bad romance

Tjuuuu. Ligger i min säng nu med Hanna, jag ska snart hoppa in i duschen! Fett lök. Skolan var chill idag, käkade pommes i centrum och sen hade vi idrott. Hade någon jävla hinderbana, gosh vad jobbigt det var! Aya nu ska vi fixa oss lite sen träffa David. Byebye! <3

Blind

Sådär! Nu är jag klar. Nästan, ska bara borsta tänderna och sätta på mig ytterkläderna sen så hello skolan! Åh suck, jag är trött och sliten som fan från helgen så skolan är det sista jag vill till just nu. Blöh. Men vad gör man inte för betyg?

Ha en bra dag =) puss!

Måndag

Godmorgon! Vaknade inte nu men har inte hunnit blogga förrän nu, jag gick upp vid kvart över sju och tog en varm dusch. Så jääävla skönt med tanke på att det känns som om det är minusgrader i lägenheten. Uschaa. Iaf, nu har jag klätt på mig och fönat håret lite men har fått fett med tjockt hår så jag vet inte riktigt om jag kommer hinna torka det till halv för då måste jag börja platta det.. Hmm.. Jobbigt dilemma! Haha.

Glömde skriva igår, haha jag glömde faktiskt bort hela bloggen. Men det spelar ingen roll liksom det är ju alltid en dag efter, och aa igår då. Gick och mötte Johanna och  vi satt och snackade i ca en halvtimme sen var hon tvungen att gå och då gick jag hem och tog ett bad och sen käkade jag och sen mötte jag Joanna på en garre och sen gick vi hem till mig och chillade. När hon drog kollade jag lite på harry potter och sen somnade jag. Soft.

Yaya måndag idag då, ny vecka och lalala. Jag får vell sätta lite veckomål då.

* Jobba i skolan!

Haha det är mitt enda mål för den här veckan, jag måste fan lära mig att koncentrera mig i skolan. Jag suger på det ehheh.
Iaf, nu ska jag fortsätta föna mitt tjocka vackra hår! Ironi. Men ja, hejdå skriver sen.


Kör en lista i väntan på Johanna..

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. 
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.

totalt: 7

[x] Du har färgat håret.  
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.

totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skola
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[x] Mjukisdjur

totalt: 7

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters

totalt: 4

DU SÄGER OFTA: 
{x] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[x] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous

totalt: 6

DU LÄSER:
[x] Frida
[x] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash

totalt: 3

DU GILLAR DESSA FILMER
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl

totalt: 8

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes

totalt: 2

DU TYCKER ÄR BRA:
[x] Paris Hilton
[x] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani

totalt: 6

Totalt: 48 =) Jag är en tjej haha nähä? ;)

får du: 0-20 mer pojke än tjej
får du 20-30: pojkaktig tjej.
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Söndag!

Helllloooo! Heheh jag som sa att jag skulle uppdatera imorse men så blev det icke! Vaknade iaf halv 12, klädde på mig och satte upp håret i en toffs sen åkte vi till jysk och kirrade min nya garderob wohooo! Sen åkte vi hem igen och typ fikade med mormor och morfar och monterade(ja jag vet vad det är!!!) ner min gamla garderob så just nu har jag alla mina kläder i min bokhylla. Väldigt fint om jag får säga mitt!! Ironi..

Menmen jag ska få nytt golv under antingen nästa vecka eller nästnästa och efter det ska jag få upp min nya garderob, och det gör ju inget för nästa vecka är jag hos pappa och veckan efter det så är jag i falun! =) Hehe.. Så ja.

Men just nu sitter jag och väntar på att Johanna ska komma hit, hon är ju seg som vanligt men det gör inget för då hinner jag fixa lite på mitt rum och så. Sen lite senare ska jag träffa Joanna också, vi behöver sååå prata!!

Yaya nu ska jag bädda sängen och lyfta upp lite saker på vinden thhihi, pussis!
 Tjena sliten som faan..


You're a part of my life

Nu har jag kollat klart på filmen, love it! Imorgon blir det 3an haha.. Kommer aldrig trötta på dom där filmerna allså. Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och smsa lite, sen sova för imorgon ska jag upp vid 11 och då ska vi åka och köpa en ny garderob till mig!! Wiiie!! Äntligen liksom hehe.. Men jag skriver imorgon bitti! Kyssar <3

Birhtday sex

Hemmaaa! Sitter och softar och ska snart ta bort sminket och bädda ner mig i sängen och kolla på harry potter. Ikväll så var det fiesta hos Isabelle! det var sjukt kul förutom att jag var tvungen att vara hemma elva.. Woho, love you too mum! Usch nej, men om någon månad så kommer jag få bättre tider så det känns ju bra. Jag är ju ändå bara 14 thihi. Yaya, jag känner mig inte helt hundra än så haha jag avslutar här.


Nu blir det film!

Tjuuz. Fffett bra uppdatering idag, tycker ni inte? Haha kanske för jag inte har något bättre för mig men ändå. Var ute och mötte Joanna och då kom Albin och Starke förbi så vi satt en stund med dom och sen gick vi en liten promenad och så gick jag hem igen. Försöker hitta någonting att göra ikväll, men det är säkert ganska dött och då stannar jag hellre hemma och sover. Men nu ska jag kolla på hp, byebye!

What I did too you was hurtful


Nu har jag ätit och plattat håret, nu ska jag bara klä på mig och sen gå ut och möta Joanna på en garre. Ville bara tillägga att mitt hår har blivit sjukt friskt och långt för att vara mig. Jag hade till axlarna förut men nu har det växt som faa-an. Och det gillar vi! Men nu ska jag gå och borsta tänderna sen hitta lite kläder att slänga på mig, pussis!

Såhär såg jag ut igår btw;


Och en bild på mitt hår; 
 Fint va? =) Yaya, hörs senare! <3

Bästa låtarna just nu!

Ke$ha - Blind


Bryan Adams - Summer of '69



Jason Derulo - Whatcha Say (acoustic)


Chris Brown - Is This Love


Claude Kelly - I Hate Love


Kommer typ inte på några fler just nu, men dom där är mina favoriter just nu! =) pusss!

Header!

Fixade en tillfällig header, ska absolut inte ha den hela tiden. Men om det finns någon gullig människa där ute som kan fixa en header så är det bara att säga till! Puss


I just want to play my music

Tjatja! I'm back :') sitter just nu och lyssnar på alla låtar från Camp Rock haha! Snacka om att man får minnen av dom, gosh. Under tiden jag inte har skrivit har jag varit i skolan, sovit och varit med kompisar. Har varit aschill, men har inte haft någon blogglust at all! Men nu började jag få lite igen så det är ju najs. Igår sov Joanna hos mig, vi var hos Sammy på kvällen med Albin Starke och Erik. Starke puttade mig i snön när vi gick hem!! Usch vad jag blev sur haha, inte kul... Menmen, och imorse vaknade jag runt 1 och då hade Joanna tydligen gått, så jag hoppade in i duschen och nu är jag fräsh igen!

Vet inte riktigt vad som händer idag, jag är sjuk som jag vet inte vad, pratar som en häxa och näsan är inte kul. Så blir väl att ligga hemma och kolla på film idag och se om jag mår bättre till kvällen.. Yeye, nu ska jag försöka hitta något som faktiskt smakar när man äter.. Ciao!


ps.. den här låten blir jag helt rörd av! speciellt scenen i filmen, när han sjunger den till henne.. gaah rysningar över hela kroppen!


Bloggpaus

Tar en liten bloggpaus, kommer tillbaka snart =) puss!

Bust it baby

Sådär, nu är jag helt färdigfixad, sooft. Hann inte möta Izabelle så ska möta Oliver i centrum innan skolan ist =) ska ta tuben som går 36 så ska snart börja klä på mig och gå ner, men fram till dess ska jag checka fb och lite så... hörs efter skolan säkert ;) bye!
 Love you hunny <3

Everytime we touch

Godmorgon sötnosar =) haha jag är uppe! Omg, jaja jag gick faktiskt upp 10 i och tog en lång varm dusch, det är så jävla kallt i våran lägenhet så det behövdes rejält! Och nu har jag precis fixat frulle så ska äta och kolla på oth samtidigt =) denajs.... Sen ska jag föna och platta håret, sminka mig och fixa allt inför skolan sen om ca en timme ska jag möta Izabelle och få en garre och sen iväg till school. Aja, har inte tid att skriva här mer, kanske droppar ett inlägg lite senare. Kyssaaaaaaaaar

Hey

Sleepytime nu, är sjukt trött och ska upp kvart över 6 imorgon. Måste duscha =) puss sovgott!


Tell me how you feel

Tjoooooolääään. Haha driver, man pallar ju inte hitta på någon jävla hälsningsskit. Jaja, har precis badat, frös så jag skakade så det var bara hopp i badet som gällde! sooft... Jag och Izabelle kollade iaf klart på hp och sen käkade vi, sen kom Isabelle! Fan vad länge sen, henne hade jag saknat! Så vi var med henne en stund sen drog jag hem och satte upp mina gardiner. Dom var för långa... Ååååh fick fetdamp. Menmen får be morsan sy upp den, yeye. Funtar på om jag ska kolla på new moon eller avatar... Jobbigt läge, har aldrig sett avatar men tänk om den är feta läskig? Då vet man ju inte riktigt om man vågar... Hehh, tåls att funta på. Ska iaf ta något att äta först innan min mage äter upp mig inifrån, hjäälp!
Gud jag är så jävla trött, därför jag är oseriös hahhah, men kul har jag. Hejs

Summer of 69

Tjeeena. Sitter hos Izabelle och chillar galet och lyssnar på mjusik. Idag vaknade vi runt 2 och gick upp och fixade oss sen åkte vi och fixade gash och nu ska vi typ kolla på hp. Men vi hörs lite senare ;)

Nyårslöften!

Alla har vell säkert redan kört sina nyårslöften men jag är ju känd som att vara segast med saker så här kommer mina nyårslöften!

* Sluta röka! fast det blir efter falun..
* Börja träna!
*Börja anstränga mig mer i skolan och få bättre betyg!
* Börja äta nyttigare! :O

Humm.. ja det var vell mina nyårslöften för i år. Jag ska hålla alla dom och har redan börjat med en av dom och det är att  börja äta nyttigare! =) najs huh?

Nu ska jag äta mina nudlar(har gjort nya hahahah tjockis jag är) och dricka oboy, sen ska vi faktiskt kolla hp! Heheh blev inte av förut för vi kunde inte slita oss från datorerna, menmen thats life! Pussis


Whatcha Say

Tjooo. Ligger i Izabelles säng nu med henne och vi sitter framför varsin data som vanligt heheh. Men snart ska vi kolla på harry potter så de najs! Vi ska dygna inatt så vi somnar tidigt imorgon och orkar skolan på måndag! =) jag måste ju börja komma i tid, jag måste komma i tid varje dag från och med nu. Oh god... Hur ska jag palla? Yaya, man kan om man vill! Right? heh.

Nu ska jag pissa sen ska jag övertala Izabelle att vi ska börja kolla på hp! Ciao bella
 Long time ago, huddinge. <3

Lista =)

SENASTE:
1. Dryck:cola
2. Telefonsamtalet: sammy
3. SMS: mathias
4. Sång du lyssnade på: i hate love - claude kelly
5. Gången du grät: igår natt

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: dejta?
7. Har någon varit otrogen mot dig: hoppas jag inte
8. Varit kär: nej
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: haha ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja

I ÅR HAR DU: ( jag kör från 2009 )
15. Lärt känna en ny person: massor!
16. Fått ditt hjärta krossat: ja
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha oja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja typ
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
21. Pussat någon: hell yeah


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: mer än hälften
23. Hur många barn vill du ha: inga!
24. Har du några husdjur: haha nej tur de
25. Vill du ändra ditt namn: nej fifan =)
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: hahahahahahha..
27. Vilken tid vaknade du idag: 2
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: snackade med izabelle
29. Är det någonting som har hänt de senaste veckorna som du skulle vilja ändra på: ja
30. Senaste gången du träffade din pappa: typ vid 8?
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: hum... att jag var rik?
32. Vad lyssnar du på just nu: the climb - hannah montana
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha nej det tror jag inte
34. Vad gör dig irriterad just nu: att jag har ont i mitt öga :(

OM DIG:
37 Vad är ditt namn: Ida Dahlström
38. Stjärntecken: kräfta
39. Kille eller tjej: tjej?
40. Grundskola: kunskapsskolan i frunken
41. Gymnasie: vet inte
42. Högskola: men herregud chilla bre jag går i åttan
43. Hårfärg: brownie
44. Långt eller kort: sådär
45. Längd: 158
46. Vad gillar du gällande dig själv: min rumpa ;)
47. Piercings: öron bara blir mer snart
48. Tattoos: no
49. Höger eller vänster: vänster


DIN FÖRSTA:
51. Operation: vet inte
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: har ingen
54. Bästa vän: hanna elghorn
55. Sporten du spelade: solflickorna
56. Husdjur: kanin
57. Vaccination du minns: grissprutan
58. Konsert: markoolio
59. Förälskelse: andreas typ haha
60. Alkohol du drack: öl

JUST NU:
61. Äter du: nä åt nyss
62. Dricker du: nej
63. Är du på väg att: gå in till izabelles rum
64. Lyssnar du på: fortfarande samma som förut
65. Väntar du på: att jag ska göra klart den här listan

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: fuck no!
67. Vill du gifta dig: om jag hittar the one for me
68. Karriär i åtanke: ingen aning


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: pussar
71. Kortare eller längre: längre såklart haha
72. Yngre eller äldre:  äldre eller lika gammal
73. Romantisk eller spontan: både och
74. Snygg mage eller snygga armar: BÅDA!
75. Tatueringar eller piercingar: ögonpiercing!
76. Känslig eller inte: inte för länslig
77. Ragg eller förhållande: förhållande!
78. Bråkstake eller tveksam: hellre bråkstake


HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: ja
80. Gjort något sjukt spontant: spontant?...
81. Tappat glasögon eller linser: nej
82. Haft sex på första dejten: ja...
83. Krossat någons hjärta: haha ja
84. Har någon krossat ditt hjärta: mmm
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: om jag har haha
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej jag gillar killar! =)

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: ibland
90. Mirakel: kanske
91. Kärlek vid första ögonkastet: annars går man förbi en gång till..
92. Himlen: kanske
93. Tomten: nej
94. Att kyssas på första dejten: sure
95. Änglar: nej

SVARA ÄRLIGT
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: nja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mina vänner!
100. Att posta det här är din 100 sanning: yes


Lördag!

Tjatja! Har inte uppdaterat idag men har helt enkelt inte hunnit!! Jag och Izabelle vaknade idag vid 2, då gick jag upp och duschade och fixade mig sen skjussade vi hem Izabelle och så åkte vi till mina kusiner för att fira en av dom! Var astråkigt där så satt mest och surade över att vi inte åkte hem haha, men tillslut åkte vi hem och pappa skjussade mig till Izabelle. Ikväll har vi varit i Huddinge och träffat Ida och Sofia! Länge sen, har saknat er! Så det var lite kul att träffa dom, och nu kom vi precis hem. Izabelle sitter i badet och jag sitter på badrumsgolvet och äter nudlar =) najs! Nu ska jag vara lite social, pussar!
Haha sexy! igår

A

Godnatt

-

8 år.


Nu kör vi en lista sen ska vi kicka!

KÄRLEK:

Är du kär just nu? -
nej det är jag inte
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha oja
Vem kysste du senast? - privat
Vem kramade du senast? - pappa
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - dum eller?

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -
nej men kan bli bra om jag anstränger mig
Har du bra betyg? - kan få bättre
Har du fått göra om ett prov någongång? - mm
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja faktiskt
Sköter du dej i skolan? - inte ofta
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - nej? det vågar man ju inte!!
Haft mobilen på lektionstid? - haha ja?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja men dom är skilda
Trivs hemma? - hos mamma mest
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ja
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit har jag, slagit på skoj
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - mm
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - hehe aadå
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - gör jag vell

VÄNNER:

Du har vänner? -
världens bästa<3
Du brukar vara med? - pallar inte skriva alla
Vem/vilka var du med sist? - är med izabelle just nu
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - eh ja?
Är det okej att ha kill-kompisar? - sen när blev det inte okej?
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - vem fan vill döda sina kompisar?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej
Du sminkar dej varje dag? - nej men oftast
Putar med läpparna på kort? - kan hända
Tar kort på dina bröst? - no?
Använder foundation på läpparna? - jaja absolut, iiiiiiinte :)
Super dej packad varje helg? - nej
Du har kysst en tjej? - ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrsyr? - plattar bara
Ditt hår e knallblont? - nej 

KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? -
smink, godis, kläder
Är det okej att vara kriminell? - typ inte
Vill du bli kriminell? - nej tack
Varför gör du sånt här? - vad?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hej buss?
har du suttit i fängelset? - jaja 15 år, dödade farsan ni vet
Vill du hamna i fängelset?- min största dröm! kör bara

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? -
nej
När grät du senast? - inatt
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - yes tyvärr
Du har slagit ner någon? - nej
Du har skadat någon med flit? - om jag har
Har du någon viljat döda någon? -ja
Vem bråkade du senast med? - izabelle :D


Älskar den här låten och den får mig att tänka på Miriam, jag saknar dig!


En gång i tiden var du min

Nu har jag och Izabelle precis pratat ut om allt mellan himmel och jord i säkert en timme! Okej, jag har vell pratat mest då men ändå, hon är bra på att lyssna den där söta saken =) nu ska vi kicka och sen ska vi kolla på hp! Najsssszzz.. Hörs sen då!
 well.. hello

Just nu!

...sitter jag och Izabelle vid varsin data och bloggar! Det är vell bra hehe? Jaja, harry potter filmen är snart klar så då ska vi kolla på den, det blir ettan och sen  blir det säkert tvåan och trean också om vi inte däckar... Haha jag börjar redan bli trött, menmen!

Lägger upp lite bilder från idag =)! puss
 Såhäääär ledsen blir jag när Izabelle läser bloggar..
 Jag och Marcus på donken =)
 Jag och göllungen!
 Me!
 Jag igen!


DDDagens

Dagens humör: Jag mår toppen! :D
Dagens frisyr: Utsläppt+plattat
Dagens lunch: Eh... åt ingen lunch heh
Dagens vill ha: Sommarlov och pengar!
Dagens vill ta bort: Vårat fucking väder!!
Dagens dryck: Inget
Dagens klädval: Svarta jeansleggins, linne och tunika
Dagens person: Izabelle<3
Dagens höjdpunkt: Hmm... dont know 
Dagens låt
: Sexy Bitch heh
Dagens findout: Att jag saknar Miriam Lindholm mest!
Dagens saknad: Miriam!!
Dagens random: Jag har rosa strumpor med grisar på

Wish I could keep you mutch longer

Tjooo! Nu sitter jag och Izabelle hos mig och chillar galet! Hon håller på att fixa en header till mig!! Iaf, vi åkte till donken med Marcus och käkade sen åkte vi hit och ikväll ska vi bara chilla och kolla på Harry potter :D me like a lot!

Men nu ska jag kolla fb, bye puss!
 Älskar dig Emelie! Thihii

Hos Izabelle!

Tjatja! Ligger i Izabelles säng nu och väntar på att hon ska äta klart. Igår efter Miriam hade åkt så åkte vi hem till Sammy och sov typ en timme. Var asskönt haha, sen åkte vi till fruängen och träffade Athir och sen kom jag hem vid 9 och däckade typ på dirr.

Idag, vaknade runt 11, fixade mig lite och sen åkte jag och mamma till jysk och köpte gardiner och gardinstång typ till moi och sen kollade jag på garderober, har hittat den jag vill ha nu thhihih! Så ska vell köpa den nästa vecka I guess, det är najs! När vi var klara så åkte vi hem och lämnade allting sen åkte jag och mötte Izabelle och så gick vi hit och kollade på oth, fan vad jag älskar det =)! Och när hon har ätit klart ska vi hem till mig och jag ska äta typ sen ska vi träffa Athir och sen ska hon sova hos mig! Det kommer bli asnajs =)
Nu ska jag chilla på fb så länge, vi hörs sen! =)
Pussssssssssss

Heyhey

Tjatja! Sitter hos Miriam just nu och kollar på när hon packar... Buhuhuu kommer sakna ihjäl henne!! Iaf, inatt så var jag uppe och kollade på film till typ halv 7, då somnade jag och sen  vaknade jag klockan 9(smaaart). Fixade mig assnabbt och drog sen till skolan, hehh kom när alla slutade bra där Ida!! Iaf, chillade i skolan till mitt utvecklingssamtal som inte gick så bra... Pappa skällde ut mig men de får jag stå för =) heheh... Har ganska mycket press på mig och måste jobba som en idiot den här terminen. Kuuul.. Nä, efter det var slut så mötte jag Miriam och sen åkte vi till vtorp och mötte Izabelle. Sen gick vi hem till Izabelle och åt och nu är vi här. Vet inte vad jag ska göra idag, får se sen =)

Nu ska jag iaf vara social, goodbye! Hörs när jag kommer hem..
 Gammal bild på mig och Miriam, älskar dig!

Run to the hills

Heye! Nu har jag hunnit duscha, klä på mig,föna+platta håret, sminka mig och packa. Ska sova hos mami ikväll, för jag fick reda på att vi har upprop imorgon klockan 9!!!!!!!!!!!! eh?! Dom är ju helt dumma i huvudet!! Jag kommer aldrig palla gå upp då. Så det blir vell vara uppe hela natten och sova efter utvecklingssamtalet eller något... Blä.

Iaf.. Joanna ska sova hos mig inatt, denajs!! Om hon nu får haha, men nu ska jag tagga över till mamma. Hejdå

Is this love?

Godmorgon hehhehh... Det här var en riktigt hemsk natt ska jag säga er. Började med att jag somnade vid 6 tiden, och runt halv 8 så kommer pappa in i mitt rum och hämtar något och sen smäller han igen dörren efter sig så då vaknar jag såklart. Och sen åkte han och lämnade sin brud och då gick jag på toa och lite så, sen somnade jag om. Jag hade ju ställt klockan på 11 och jag vaknade då och var skitpigg så jag satte mig upp i sängen men sen kände jag hur jävla trött jag var så däckade direkt och vaknade igen varje halvtimme och somnade om igen.. Usch vad det var jobbigt, och nu vill jag bara somna om igen men pappa fick damp för att jag vaknade halv 5 heh. Ursäkta för man sover ut liksom? Tss... Imorgon har jag utvecklingssamtal 10.30, hur faaan ska jag palla gå upp så tidigt? Kommer säkert dygna, kommer fan aldrig palla gå upp då. Nono.

Aja, jag har ätit frukost/middag precis och nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. Senare ska jag träffa Miriam, eftersom hon åker ju till thailand imorgon!! Fan vad jag kommer sakna henne, 3 veckor utan henne! Usch jag börjar nästan gråta när jag tänker på det :((. Menmen, får vell hoppas hon köper ngt fint till mig där nere =) Heheh. Och sen kanske Joanna skulle sova hos mig, får se hur det blir.
Nu väntar duschen på mig!
 Hey sexy!


Godnaaaaaaaaaaaattt

Börjar bli dags att gå och sova nu, så säger godnatt nu =) ska försöka komma upp vid 11 eller 12 imorgon, får se hur det går... Yaya, pussen!
 HAHAHAHA fjortistimes..

i <3 listor

DIG:
1. Hur lång är du ? 1,58
2. Vad vill du bli när du bli stor? no idea
3. Vad pluggar du ? allt?
4. Har du långt hår ? ganska
5. Vilken hårfärg har du ? brownie
6. Sminkar du dig ? ja
7. Har du haft sex senaste månaden? nope
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? svart
9. Har du kysst någon idag ? nope

FAMILJ: 
1. Bor dina föräldrar ihop ?
nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? both
3. Hur många syskon har du ? 1
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? hejdå
5. Hur många ställen har du bott på ? 6
6. Vem i din familj stör du dig mest på? min bror
7. Vilken familjemedlem är snällast ? mam/dad
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? long time ago

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? några timmar sen
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? miriam
3. Har du kysst nån kompis ? ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? emelie!
6. Vem känner dig bäst? emelie
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ?
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? jag umgås med dom jag vill?

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? ja?
2. Klä dig annorlunda? ja
3. Vara dig själv ? ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? nja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? nej tack
6. Pierca dig ? ja
7. Ha sex på offentlig plats ? nja
8. Vara omogen ? hah all the time
9. Äta småkryp ? euw

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? idag
2. När var du på semester senast ? julas
3. Vilken färg är det på din tandborste ? rosa
4. Är ditt hår tråkigt ? lite just nu iaf
5. Vem såg dig naken senast ? jag själv :D
6. Hur ofta duschar du? varje dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? snart tror jag

Jag är fortfarande vaken :O

STEG 1
Namn: Ida
Födelseplats: huddinge sjukhus
Bor: hägerstensåsen
Ögonfärg: blue
Hårfärg: brownie
Skostorlek: 35/36
Civilstatus: singelito
Höger eller vänsterhänt: vänster


STEG 2
Skor som du bar idag: uggs
Vilken typ av killar gillar du?: dom som vågar stå för vad dom tycker :))
rädsla: mörker och insekter

STEG 3

Första tanke när ..
du vaknar:
hur mycket är klockan?
När du somnar: hemligt

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
cola all the way
McDonalds eller Burger King: donken!
Adidas eller Nike: adidas
Choklad eller vanilj: choklad fifan


STEG 5
röker du? tyvär
Sjunger du? hela tiden
Duschar du varje dag? yupp
Kommer du överens med dina föräldrar? ibland


STEG 6
Har du under den senaste månaden;

Druckit alkohol? ja
Rökt? ja
Shoppat? ja
Ätit en hel müsli?
Stått på scen?
Skejtat:
Bakat: ja
Stulit något? nej?
Ljugit? jap

Kysst någon? ja
Kramat någon? yes


STEG 7
Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull?: haha inga kommentarer på den =)
Blivit kallad hora? ja
Busringt någon?: haha jadå
Gjort något som du ångrade?: ja
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: japp
Kastat en sten på nån ruta? ja


STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? vill inte ha några ungjävlar
Är du rädd för att dö? nej
Vad vill du när du blir äldre? vara rik

STEG 9

Antal piercings du har?: öronen, blir mer snart :D
Antal tatueringar?: no one


STEG 10
Vad ska du göra i sommar? turkiet :D:D
Vad ska du göra i vinter? fan vet jag
Vad gör du efter gymnasiet? jag vet inte?
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? antagligen

STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän? ja
Vad tittar du först på hos killar? ögon, kropp och klädstil
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? haha eh?
Hur många gånger har du varit utomlands? inte så många

Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är ida
Vem ringde du senast? emelie
Senast kramat och när? joanna några timmar sen
Antal timmar sömn inatt? vene
Vem sov du hos senast? miriam
Vad ser du fram emot? falun!
Vem/vilka vill du helst slippa? haha fjortisar tack
Vem vill du sova bredvid inatt? hemligt
Anser du dig själv snygg? nej
Har du varit kär? nej
Är du kär nu? nej
Vad åt du senast? billys
Är du polare med grannarna? nej
Har du varit utomlands? ja
Vilken tid gick du upp imorse? 3
Vad gjorde du kl 2 inatt? hum... datan i guess
Vad är det första du gör på morgonen? kollar mobilen 
Vad ska du göra efter det här? vet inte
Favoritplagg i garderoben just nu: det vet jag inte
Vanligaste färgen på mina kläder: svart eller vit
Jeans eller mjukisar: ute - jeans, hemma mjukisar
Jag tränar: nä men ska börja i feb =)
Humör just nu: uttråkad
Hur många kuddar sover du med: 1 stor fet
Kläder just nu: stor tröja och trosor
Vad sa du senast: jag är hungrig
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: just nu, new moon
Tror du på att det är möjligt att vara trogen föralltid: kanske det
Hur många barn vill du ha när du blir stor: NOLL!
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: ja
Snarkar du?
Stjärntecken? kräfta
Rädd för insekter? usch ja
Det här är jag bra på: att prata
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? pizza
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? ja tungan och naveln
Stökigt eller välstädat? (ditt rum): städat
Gungar du på stolen? ibland
Gillar du att sjunga? älskar
Använder du knark? nej?

Lista =)

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - annars är det bara gå förbi en gång till?
hur många har du varit kär i? -  ingen
är du kär just nu? -  nej

- Tio frågor om dig själv
namn? -  Ida
när fyller du år? - 2 juli
några piercingar? -  öronen bara
vad har du på dig just nu? -  stor tröja och trosor
vilken årstid är bäst? -  sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - när jag får sova ut, sen bara ligga kvar och snooza
vad tycker du mest om hos dig själv? - mina ögon och min rumpa ;)
vad är du bra på? - haha jag är riktigt bra på att prata
vem älskar du mest på denna jorden - mina vänner!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon

6 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - emelie utan tvekan
vem är den roligaste av dina vänner? - hahah måste nog vara miriam!
vem är snyggast av dina vänner? -  jag? dah
vem är mest partyprisse? - izabelle och miriam :p
vem är den du helst har filmkväll med? - joanna!
vem av dina vänner är mest "evil"? - izabelle :p

- 9 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ganska, mest med mamma
vem är farligast i din familj? - haha?
vem är coolast? - men jag? ;)
har ni något husdjur? -  nej
vem har du mest gemensamt med? - pappa typ
vem står för underhållningen? - pappa hah
vem sover du oftast med? -  haha ensam tack
roligaste kvällen med familjen? -  ingen aning, var länge sen vi var alla

9 frågor om idag
vad har du gjort? -  varit med emelie, träffat miriam och joanna
vad ska du göra nu? -snacka klart med marcus sen sova
har du gjort något dåligt idag? - tyvär
vad har du ätit idag? - paj och en billys
har du duschat idag? - yes
är du trött nu? -  lite
vad händer i morgon ? -  ska träffa joanna och miriam
går du i skolan? - ja men har lov
har du varit i skolan idag? -  lov

- ANNAT

Hur mår du just nu? -  ganska bra
Har du piercat dig? - nej men ska snart =)
Är du hungrig nu? - lite
Vad är klockan nu just nu? -  02:57
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bara bloggen och msn

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? -  emelie
Vem ringde du senast?  - miriam
Vem sms:a till dig senast? - sammy
Vem sms:a du till senast? sammy

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - några timmar

- ÖVRIGT
Gillar du punk? -  nej
Har du sminkat dig idag? -  aa

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -  ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - ehm vet inte
Vad gillar du för musik? - nästan allt

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? -  ja
Har du fler än 5 tröjor? -  ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? -  ja
Använder du wax? -  haha nej
Använder du ögonskugga? - kan hända
Använder du kajal? -  aa
Använder du hårspray? - nej
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? -   nej
Använder du deodorant? -  ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? -  ja!
Använder du läppglans/läppstift? - kan hända
Använder du brunkräm? - foundation
Använder du rouge? -  nej
Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt oftast
plattar/lockar du håret varje dag? -  plattar om jag ska ut
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? -nä


Ingen blogglust!

Tjooo! Har varit med Emelie idag, vi har tagit det lugnt och träffat Miriam ett tag. Orkar inte blogga just nu men jag lever iaf =) Puss!

<3

You are the only one who can
make my heart beat faster and slower at the same time


Coyote ugly

Helloooo. Har kollat på new moon och den nyaste bring it on! Dom är så jävla bra båda filmerna thihii. Och det är ju bara snygga killar i båda filmerna, me like! Jag börjar faktiskt bli lite trött, helt otroligt eftersom jag somnade 7 imorse. Jaja, nu ska jag kolla på coyote ugly, får se om den är bra har aldrig sett den förut faktiskt.

Imorgon ska jag iaf träffa Hanna på dagen! Saknar henne som fan, och på kvällen ska jag träffa Emelie, saknar henne också!! Menmen ni får ha det så bra, jag ska vell sova efter filmen I guess, så godnatt! <3

I'd walk a thousand miles for you

Hej. Sitter och kollar på new moon just nu! =) Gosh, det finns nog ingen bättre film än den just nu! Älskar den fan haha. Jaja, jag har badat med hårinpackning och rakat benen och allt sånt där, målat naglarna och smörjat in kroppen =) Så nu är jag asfräsh igen, känns skönt. Tänkte bara uppdatera lite snabbt, för nu ska jag kolla på filmen igen. Puss!


I hate myself for the way i feel about you everytime

Hey guysss! Sorry för dålig update när jag sa att den skulle bli bättre men igår så fuckade internet alla gånger jag tänkte blogga så det gick inge bra! Menmen igår så vaknade jag runt 3, duschade åt och fixade mig och så sen gick jag hem till Miriam och bytte kläder och sen drog vi ut! Suck... Vi hittade ingenstans att åka så det blev donken i lilje och sen hem och kolla på 2012, haha igen! Men gud jag älskar verkligen den filmen! Den är helt underbar =)! :D

Yaya, somnade runt 7 imorse, kul va? Nää... Sen vaknade vi runt 3 och gjorde krubb och kollade på vad kvinnor vill ha. Sen gick jag hem och nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig vilket lär ta ett tag eftersom han är och storhandlar på kvantum... Aja, ska vell kolla oth nu thihhi, hörs sen!
 Jag igår =)


Godnatttt

Med det här säger jag godnatt.

Dålig uppdatering!

Heeey! Saknat mig? Jag har iaf saknat er. Haha driver, nej men dålig uppdatering pga av nyår och att jag har varit sjukt seg efter det. Nyårsafton spenderades iaf hos Svenssons, och även en stund hos Sammy där det var chillkrök! Menmen, kom hem runt halv5 och däckade på dirr. Dagen efter(igår) så vaknade jag 1!!! Helt otroligt. Trodde jag skulle sova till 4 men nej så vart det inte. Iaf, igår så chillade jag hela dagen, gick ut och mötte Joanna på en jarra annars inget. Och idag vaknade jag runt 3 och har duschat, spelat sims och läst. Fyfan, jag är så sjukt seg från nyår fortfarande. Yaya, imorgon ska jag sova hos Miriam! Har inte sovit där på år och dagar, så vi tyckte det var dags nu. Vi ska antaligen på fest i solna, men vi får se imorgon om vi ändrar oss.

Jag är inte trött alls just nu, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, funtar på att kolla på oth ett tag. Japp, så får det bli. Vi hörs imorgon, puss!
 Just nu - seeeg.

Btw... glömde kameran på nyår, hehe men ni missade ingenting ändå.


RSS 2.0